havadurum

MasterChef Fatma kimdir? Fatma Polat kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte hayatı!

MasterChef yarışmasında dikkat çeken isimlerden biri olan Fatma Polat, hayatı, mesleği, hobileri ve ailesiyle ilgili merak edilenleri sizler için derledik. İşte, MasterChef Fatma Polat hakkında bilinmesi gerekenler!

2136

MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının en renkli ve iddialı isimlerinden biri olan Fatma Polat, hem yemek yeteneği hem de kişiliğiyle izleyicilerin beğenisini kazandı. MasterChef Fatma, yarışmaya İstanbul’dan katıldı ve ilk 16 arasına girmeyi başardı. Ancak 5 Eylül günü yapılan eleme potasında yarışmaya veda etti. Peki, MasterChef Fatma kimdir? Fatma Polat kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Fatma Polat’ın hayatı, mesleği, hobileri ve ailesi hakkında neler biliyoruz? İşte, MasterChef Fatma Polat hakkında bilinmesi gerekenler!

Fatma Polat kimdir?

Fatma Polat, 16 Ekim 1983 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Sivaslı olan yarışmacının 2004-2008-2010 yıllarında doğan üç çocuğu var. Üniversitede sosyoloji ve psikoloji eğitimi alan Polat, aynı zamanda aile danışmanlığı üzerine de eğitim gördüğünü belirtiyor. Yüksek lisansını da klinik psikoloji alanında yapmayı hedefliyor.

Fatma Polat, boks ve Muay Thai ile ilgileniyor ve kitap okumayı çok seviyor. Ayrıca motosiklet tutkusu olduğunu da söylüyor. Geleneksel Türk mutfağında iddialı olduğunu belirten Polat, yarışmada kirazlı mantı yaparak ana kadroya girmeyi başarmıştı.

Fatma Polat’ın ailesi

Fatma Polat’ın ailesi hakkında çok fazla bilgi yok. Ancak yarışmaya katılırken oğlu Eymen’in de kendisine eşlik ettiği görülmüştü. Eymen’in de annesi gibi boks ile ilgilendiği ve milli takım seviyesinde olduğu öğrenildi. Fatma Polat’ın diğer iki çocuğunun isimleri ise Elif ve Emirhan.

Fatma Polat’ın mesleği

Fatma Polat’ın mesleği aile danışmanlığıdır. Aynı zamanda üniversitede sosyoloji ve psikoloji eğitimi alan Polat, klinik psikoloji alanında yüksek lisans yapmayı planlıyor. Yarışmada kendisini tanıtırken “Ben bir anne olarak çocuklarımın hayallerini gerçekleştirmelerini istiyorum. Ben de kendi hayalimi gerçekleştirmek için buradayım” demişti.

Paylaş