Mart Kocamaz, son yolculuğuna uğurlandı

487
Çanakkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü`nde görev yapan Ziraat Mühendisi Mert Kocamaz yaşamını yitirdi. Ölüm haberi, belediyeyi yasa boğdu. Merhum Mert Kocamaz için Çanakkale Belediyesi önünde düzenlenen törene, merhum Mert Kocamaz`ın ailesi, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı Güler Koçer, belediye meclis üyeleri dostları ve sevenlerinin katıldı. Duygu dolu anlar yaşanan törenin ardından; Necippaşa Cami`sinden son yolculuğuna uğurlandı. Burada konuşan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, "Alanında uzman ve meraklı bir kardeşimizdi. Maalesef, onu kötü bir hastalık sonucunda kaybettik. Çok üzgünüz" sözlerine yer verirken, Mert Kocamaz`ın aynı zamanda sıra arkadaşı olan CHP`li Erkek ise, "İyisiyle acısıyla çok anılarımız, yaşadıklarımız var. Mert, iyi bir insandı. Mekanı cennet olsun" dedi. 
 
"Erken yaşta aramızdan ayrıldı"
Başkan Gökhan, merhum Kocamaz ile birlikte 2014 yılından bu yana Çanakkale Belediyesi`nde birlikte çalıştıklarını kaydederek, "Kendisi göreve başladığında, önce Esenler`de yaptırdığımız elma bahçesinin sorumluluğunu üstlenmişti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü`nde çalıştı. Bu konuda uzman ve meraklı bir kardeşimizdi. Maalesef, onu kötü bir hastalık sonucunda kaybettik. Çok üzgünüz. Hislerimizi ifade etmek zor. Erken yaşta aramızdan ayrıldı. Başta Park ve Bahçeler Müdürlüğü olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarımıza, tüm çalışanlarımıza, ailesine, dostlarına baş sağlığı diliyorum. Fenerbahçe camiasına da başsağlığı diliyorum. Koyu bir Fenerbahçeli olduğunu biliyoruz" dedi. 
 
"Biz bir aileydik"
Milletvekili Erkek ise okul arkadaşını kaybetmiş olmanın verdiği hüzünle, "Dün burada Belediye Meclis Üyemiz, sevgili kardeşimiz, meslektaşım avukat Deniz Karaduman`ı uğurladık. Bugün ise çok yakın bir arkadaşımız, dostumuz, kardeşimizi uğurluyoruz. Ailesi burada. Biz bir aileydik. Sevgili kardeşim, dostum eşi Hülya`ya, kızı Şölen`e sabırlar diliyorum. Bizim 40 yıllık arkadaşımızdı. İyisiyle acısıyla çok anılarımız, yaşadıklarımız var. Mert, iyi bir insandı. Mekanı cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun" sözlerine yer verdi. 
(Atilla Akın) 
 
Paylaş