havadurum

Marshall Boya’dan destek

Marshall Boya ustaları eğitimi 12. yılında Türkiye çapında devam ediyor.

608
 
Marshall, boya ustalarının teknik donanımını artırmak, tüketicilere daha iyi sonuçlar sunmak amacıyla düzenlediği ’’Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı’’nı sürdürüyor... İstanbul’dan başlayan eğitimlerin yeni durağı Çanakkale oldu. Çanakkaleli boya ustaları, Çanakkale Park Yeşil Restaurant’ta ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitimde, sektördeki yenilikler ve yeni çıkan ürünler hakkında uygulamalı olarak bilgi edindi, boyadaki son trendleri öğrendi. “Renklendir Hayatı” sloganı ve yenilenerek, daha da renklenen kurumsal kimliği ile insanların hayatına renk katan Marshall, 2002 yılından bu yana düzenlediği Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı’na 2014 yılında devam ediyor. Program kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında, ustalar için ürün uygulama ve boyada son trendler konularında eğitimler düzenleniyor.
 
Eğitimlerin yeni durağı Çanakkale
İstanbul’da başlayan ve Türkiye’yi köşe bucak dolaşan eğitimlerin yeni durağı Çanakkale oldu. Çanakkale Park Yeşil Restaurant’ta gerçekleştirilen eğitime katılan 170 Çanakkaleli boya ustası, boya dünyasındaki gelişmeleri öğrendi, ürünler hakkında uygulamalı eğitim aldı. Ayrıca eğitimlerin sonunda Çanakkaleli boya ustalarına 7,5 litrelik Marshall Silikonlu Özel Mat ürünü de hediye edildi.
Marshall’ın Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı’nda 2014 yılı Mayıs ayına kadar tüm Türkiye’de 59 il ve 90 ilçede 14 bin ustaya eğitim verilmesi hedefleniyor. Ayrıca, 6 bin usta ise Marshall bayilerinde uygulamalı eğitimlere katılma fırsatı bulacak. Böylelikle Marshall 2014 yılı içinde toplam 20 bin ustaya ulaşmış olacak.
 
“Müşterilerimize boyada en iyi sonucu eğitimli ustalarımızla sunuyoruz”
Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı yeni dönem eğitimlerine ilişkin açıklama yapan Marshall Eğitim Müdürü Kemal Koç; “Marshall olarak en önemli hedefimiz, tüm renkleri, en canlı halleri ile hayata taşımak. Bunun için, tüketicilerimizle en güçlü bağımızı oluşturan ustalarımıza güveniyoruz. 2002 yılından bu yana devam eden eğitimlerimizde 120 bin ustaya ulaştık. Eğitimlere katılan ustalardan bugüne kadar çok olumlu geribildirimler aldık. Ustalarımız ve bayilerimiz gerek eğitimlerden gerekse ürünlerimizden duydukları memnuniyeti dile getirmesi bizi ayrıca mutlu ediyor. Bu yıl tüm Türkiye’de 20 bin ustaya eğitim vermeyi hedefliyoruz. Eğitimlerimizde ustalarımızla bir araya geliyor, onlarla en son teknoloji, teknik ve uygulamaları paylaşıyoruz. Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı, hayata daha çok renk katabilmek yolunda attığımız en önemli adımlardan biri. 12. yılında programımızı sürdürmekten, eğitimlerimizle tüketicilerimize en iyi sonucu sunmanın ötesinde, yetkin ustalarla sektörün gelişimine destek olmaktan mutluyuz” dedi.
Paylaş