Marmara ÜPAK Yönetim Kurulu toplantısı Ankara’da yapıldı

Marmara Ürün Piyasası Aracı Kurumu (Marmara ÜPAK) Yönetim Kurulu, 22 Temmuz 2024 tarihinde Ankara’daki TOBB İkiz Kuleler’de toplandı.

559

22 Temmuz 2024 tarihinde, Marmara Ürün Piyasası Aracı Kurumu Anonim Şirketi (Marmara ÜPAK) Yönetim Kurulu toplantısı Ankara’daki TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirildi. Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sarı’nın başkanlığında düzenlenen toplantıya, Çanakkale, Edirne, Sakarya ve Karacabey Ticaret Borsaları'nın yönetim kurulu başkanları ve Marmara ÜPAK ile TÜRİB Merkez Ürün Piyasası Aracı Kurumu A.Ş.’nin genel müdürleri katıldı.

Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sarı, katılımlarından dolayı Başkanlara teşekkür ederek, toplantıda alınan kararların tüm paydaşlara, bölgemize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Toplantı ile ilgili değerlendirmede bulunan Marmara ÜPAK Yönetim Kurulu Üyesi Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Marmara ÜPAK’ın Türk tarım ve ürün piyasalarına önemli katkılar sunacağını belirterek, Türkiye'nin tarım potansiyelinden maksimum düzeyde faydalanılabilmesi ve üreticilerin hak ettikleri değeri bulabilmesi için Marmara ÜPAK’ın önemli bir adım olduğunu söyledi. Bu yeni olanakların ülke ekonomisine olumlu etkiler yapacağını ifade etti. Toplantıda Marmara ÜPAK A.Ş. yeni dönem hazırlıkları kapsamında yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş