havadurum

Marmara Şampiyonu oldular

Çanakkale Özel Anadolu Lisesi Basketbol takımı grup eleme maçlarında mükemmel performansı ile ipi göğüsledi...

720
Tekirdağ`da yapılan Lise Genç Erkekler maçlarına katılan İl Birincisi Çanakkale Özel Anadolu Lisesi organizasyonda oynadığı iki maçı da kazanarak bir sonraki turda yarı finallere katılma hakkı elde etti...
 
Çanakkale Koleji Şanslı Kura`yı iyi müdafaa ile ödüllendirerek liseler yarı finallerine gitmeye hak kazandı. Düzce ve Edirne illerinden gelen takımlara karşı iyi müdafaa konsantrasyonu ile her iki müsabakadan da farklı galip ayrılan taraf oldu.
 
Antrenör Tamer Yağcı “Yirmi yıldan fazla bir süreden beri bölge şampiyonalarına geliyorum, ilk defa böylesine şanslı bir kura çektik. Tüm takım oyuncularımız iyi savunma yaparak başarılı oldular. Özellikle son müsabakada devre arasına 19 sayı farkla galip girdik. 3. periyoda iyi müdafaa yaparak başlayan Edirne Bahçeşehir Kolejine sadece 3 sayı atabildik. Ancak biz de iyi savunma yaparak aradaki farkı korumayı başardık. Bu da maç sonundaki skora yansıdı.
Müdafaa anlamında çok önemli işler başarırken hücumda da topu daha çok paylaşarak skorun oyuncularımıza dağılmasını sağladık.  Oyuncularımın kendi aralarında da iyi motive olarak turnuvayı kazanamayı ne kadar istediklerini gösterdiler. Sporcularımızı ı ve teknik kadroyu tebrik ediyorum” dedi.
Paylaş