Marina Restaurant hizmette

Staras Müziğin sahibi Turgay Çakar`ın işletmeciliğini yapacağı Marina Restaurant yeni dizaynı ve görünümüyle hizmete girdi.

1353
Marina Restaurantın açılış törenine Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, ÇASİAD Başkanı Salih Yıldız, DP İl Başkanı Melih Fenercigil, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Törende bir konuşma yapan Tolga Çakar, yeni yüzü ve imajıyla kente yeniden kazandırdıkları Marina Restaurantın açılışını yapmaktan dolayı büyük mutluluk içerisinde olduklarını belirterek; "Özellikle yaşadığımız kent zenginlikleri ve güzellikleriyle dünya üzerinde eşine az rastlanır bir konuma sahiptir. Yaklaşılk bir saatlik mesafede sahip olduğu zenginliklerle dünyada eşi benzeri olmayan yeni canlı türlerinin keşfedildiği Kazdağları var. Yarım saat ötede 9 katman üzerine kurulu Troia Antik Kenti ve hemen karşımızda tarihin kaydettiği en büyük savaşlardan biri olan Birinci Dünya Savaşı`nın en kritik noktası olan Çanakkale cephesinin bulunduğu topraklarda yaşıyoruz. Tabiat ananın dört bir yanına saçtığı güzeliklere sahip bu kente biz de borcumuzu verdiği tüm hizmetlerde Çanakkale halkına yakışır kaliteli bir işletme açarak ödemek istedik. Bu güzel kentin keyfini boğazın hemen kıyısında daha çok sürmeniz için çok çalıştık. Çok çaba sarf ettik" dedi.
 
Açılışı yapılan işletmenin Çanakkale`ye hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise; "Burası çok güzel mekan olma yolunda ilerliyor. Bu mekan çok değerli bir mekan haline gelecek. Çünkü, yeni kordonu yaptık. Daha modern bir hale geldi. Şimdi ise yeni hedefimiz yeni kordondan gelen bu aksı 30 metre doldurmak suretiyle Kepez beldesi ile birleştirmek. Bunun için bakanlıklar düzeyinde projeler devam ediyor. Dolayısıyla açılışı yapılan bu mekan tam merkezde kalacak" diye konuştu.
 
Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Marina Restaurantın açılış kurdelesini kesti.
Paylaş