Maraton bitiyor...

Çanakkale Dardanelspor, İstanbul 75. Yıl Stadı’nda Beylerbeyi ile karşılaşarak, sezonu noktalıyor...

525
Bugün 15.30’da başlayacak son 90 dakikaya iki takım da puan kaygısından uzak bir ortamda çıkıyor. Çünkü; düşme endişesi taşımayan Beylerbeyi ile Ç. Dardanelspor sadece prestij mücadelesi verecek...
 
Spor Toto 3.ligde sezon bugün ve yarın 3 grupta oynanacak toplam 27 maçla sona eriyor. Gruplarını birinci sırada bitiren İnegölspor, Yeni Nazillispor ve Hatayspor mutlu sona ulaşarak, 2.lige yükselme başarısı gösterdi. Bugün yapılacak son maçlarda asıl mücadele Play-Off’a çıkmak ya da ligde kalmak için yapılacak. Bazı maçlar ise formalite gereği oynanacak. İşte bu karşılaşmalardan biri de İstanbul 75. Yıl Stadı’nda Beylerbeyi ile Çanakkale Dardanelspor arasında yapılacak. Puan ve klasman kaygısı taşımayan iki takımın vereceği mücadele sadece prestij için olacak. Özellikle, Çanakkale Dardanelspor’da sezon boyunca ilk 11’de yeterli düzeyde forma şansı bulamayan oyuncular yer alacak. Ev sahibi Beylerbeyi’nin de sahaya aynı anlayışla çıkması bekleniyor. İki takım arasında ilk yarının son maçında 18 Mart Stadı’nda oynanan müsabaka 0-0 golsüz eşitlikle sonuçlanmıştı.
 
Hakem Serkan Özkan
Bugün İstanbul’da 15.30’da başlayacak Beylerbeyi – Çanakkale Dardanelspor maçını İzmirli Ulusal Hakem Serkan Özkan yönetecek. Özkan’ın yardımcı hakemliklerini Koray Yıldızer, Sercan Ertemçöz yapacak. 4. hakem Fırat Zengin.
 
Serkan Özkan son olarak 15 Nisan 2011 pazar günü ev sahibi takımın 1-0 galibiyetiyle sonuçlanan Pazarspor – Tekirova Belediyespor maçında düdük çalmıştı.
 
Bu arada, Çanakkale Ulusal hakemlerinden Zafer Koçbay 2.lig Kırmızı Grupta bugün İstanbul’da oynanacak Sarıyer – Altınordu maçını yönetecek. Koçbay’ın yardımcılıklarını İhsan Topaloğlu ve Mustafa Köseoğlu yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi yine Çanakkale’den Erman Yardımcı.
Paylaş