Maçlar çatır çatır!

Çanakkale Yerel futbol liglerine 5 kulvarda oynanan müsabakalarla devam edildi... Merkez, ilçe ve beldelerde yapılan 21 karşılaşmada ağlar 78 kez havalandı. Maç başı gol ortalaması 3`ü geçti. Haftanın en farklı skorunu U-14`lerde Karabiga Bld.Gençlik`i 8-0 mağlup eden Y.Bayramiçspor elde etti...

411
Süper Amatör Lig
11 kulübün yer aldığı Çanakkale Süper Amatör Ligi kıran kırana geçen müsabakalara sahne oluyor. Haftanın önemli maçlarında Özel İdarespor`la Yeni Çanspor 2-2 ve Karabiga Belediye Gençlikspor`la Geliboluspor 0-0 berabere kaldı. Ligin zirvesinde değişiklik olmadı. Maç fazlası olan yenilgisiz Geliboluspor 18 puanla liderliğini sürdürdü. Namağlup Yeni Çanspor Özel İdarespor beraberliğine karşın 17 puanla klasmanın ikinci sırasında yer aldı. Kategorinin bir başka hedefli takımı Karabiga Belediye Gençlikspor topladığı 16 puanla üçüncü basamaktaki yerini korudu. Hastanebayırıspor deplasmanda Çan Termikspor`u 2-1 mağlup ederek, haftanın sürprizini gerçekleştirdi. Güçlü Biga Adaspor puansız sonuncu sırada bulunan Lapsekispor`u 4-0 yenip, rakibini kaderiyle başbaşa bıraktı. Mahmudiye Belediyespor - Arslancaspor maçı olumsuz hava ve saha koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.
 
1.Amatör Lig
9 takımın mücadele verdiği Çanakkale 1.Amatör Liginde lider Barbarosspor ilk puan kayıplarını Çiçeklidedespor karşısında yaşadı. Sahadan 1-1`lik sonuçla ayrıldı. Ancak, 22 puanla liderliğini devam ettirdi. Haftanın deplasman zaferine imza atan Yeşil Bayramiçspor Avrupa`da Harbişspor`u 2-1 mağlup etti. Çardakspor - Gökçeadaspor ve Tarımspor - Kocatepe Gençlikspor maçları 0-0 golsüz sonuçlandı. Süper Amatör Lige yükselme yolunda olup, klasmanın ilk 2 sırasını paylaşan Barbarosspor ve Yeşil Bayramiçspor önemli avantaj elde etti.
 
Yaş grubu ligleri
U-17 yerel lig kategorisinde A grubunda 1 maçı eksik 8 puanlı Barbarosspor ile B grubunda 15 puan toplayan Geliboluspor liderliklerini sürdürüyor. 3 grup halinde oynanan ve normal sezonu tamamlanan U-15 liginde gruplarını ilk 2 sırada bitiren Hastanebayırıspor, Kepezspor, Geliboluspor, Çardakspor, Bigaspor ve Yeni Çanspor Play-Off grubuna adlarını yazdırdı. İlk hafta maçları yapılan U-14`ler liginde ise 3`er puan ve averajla gruplarının ilk sırasında yer alan Hastanebayırıspor, Yeşil Bayramiçspor ve Barbarosspor liderliğe yükseldi.
 
Olay Spor
Paylaş