havadurum

Lise öğrencilerinden anlamlı bir etkinlik

Kepez beldesi sınırları içerisinde hizmet veren Dardanel Diyaliz de tedavi gören hastalara, Kepez Avukat İbrahim Mutlu Lisesi öğrencileri kitap okuyarak anlamlı bir etkinliğe imza attılar...

459
Kepez Avukat İbrahim Mutlu Lisesi öğrencileri, böbrek yetmezliği nedeniyle diyalize belirli periyotlarda bağlanan hastalara, Milli Eğitim Bakanlığı’nın onayladığı 100 temel eseri okuyarak onlarla vakit geçirdi.
 
“Melekler Sizin İçin Okuyor” sloganıyla gerçekleşen etkinliğe 36 öğrenci katılırken, organizasyonun koordinatörlüğünü ise Avukat İbrahim Mutlu Lisesi öğretmenlerinden Yeşim Elif Kahraman yürütüyor.
 
Konu ile ilgili bilgiler veren Kahraman; “Yaşamak için bir alete bağlanmak zorunda olmanın verdiği zorluğu bir nebze hafifletmek için yola çıktık. Bu sebeple öğrenci arkadaşlarım burada bulunan hastalara kitap okuyarak, onlarla sohbet ederek zaman geçiriyorlar. Bir nebze olsun bu süreçte mutlu etmek bizim hedefimizdi. Artık belerli periyotlarda Melekler sizin için okuyor etkinliği ile beldemizdeki Dardanel Diyaliz Merkezindeki Hastalarımıza kitap okumaya ve onlarla sohbet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Paylaş