havadurum

Lapseki’de Sanayi Esnafına Yeni Yol Müjdesi

Lapseki Belediyesi, 1915 Çanakkale Köprüsü’nün tamamlanmasının ardından Yeni Sanayi Sitesi girişine ağır tonajlı araçların rahatça girebilmesi için köprü altından yeni bir yol yapma çalışması başlattı. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, projenin kısa sürede bitirileceğini ve sanayi esnafının taleplerini karşılayacağını söyledi.

646

Lapseki ilçesinde, 1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatının tamamlanmasının ardından, Lapseki Belediyesi tarafından Yeni Sanayi Sitesi girişine geçiş yolu yapılıyor. Ağır tonajlı araçların rahatça girebileceği yeni yol ile sanayi esnafının taleplerini karşılanmış olacak.

Başkan Yılmaz Çalışmaları Yerinde İnceledi

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Fen İşleri Müdürü Aynur Bozkurt ile birlikte Yeni Sanayi Sitesi girişine yapılacak olan yeni yolun inşaatını denetledi. Başkan Yılmaz, köprü ve karayollarıyla da görüştüklerini ve çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.

Sanayi Esnafı Memnun

Yeni Sanayi Sitesinde iş yeri sahibi olan sanayi esnafı, belediyenin girişiminden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Özellikle kış aylarında ağır tonajlı araçların girişinde yaşadıkları sıkıntıları dile getiren esnaf, yeni yolun işlerini kolaylaştıracağını ve zaman kazandıracağını söyledi.

(İHA)
Paylaş