havadurum

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle düzenlenen kahvaltı programında duygusal bir konuşma yaptı.

1087

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı coşkuyla kutladı. Lapseki Belediyesi tarafından düzenlenen özel bir kahvaltı programına katılan Başkan Yılmaz, camilerin toplumun önemli bir parçası olduğunu vurgulayarak, bu haftanın özel bir anlam taşıdığını ifade etti.

Başkan Yılmaz, konuşmasında, "Camiler hepimizin evi; tabii ki camiler boş olmuyor, bizler ve sayın vatandaşlarımızın birlikte gerçekleştirdiği ibadetlerle dolduruyoruz. Din görevlilerimiz, camilerimizde vatandaşlarımızın rahatlıkla ibadet yapmalarını sağlayan kahramanlardır. Hayatımızın her anında yanımızda olan bu değerli insanlara teşekkür etmek, onların emeklerini takdir etmek boynumuzun borcudur" dedi.

Ayrıca, din görevlilerinin ülkede ve insanların hayatlarında sürekli dualar yaptığını ve bu görevin büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Yılmaz, belediye olarak camilerle sürekli işbirliği içinde olduklarını ve camilere desteklerinin devam edeceğini sözlerine ekledi. Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutlayarak sözlerini tamamladı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası: Dinin Ruhunu Aydınlatan Görevliler

(Erhan Taylan)

Paylaş