Kurtlar Ç.Termik’de buluştu

13-14 Ekim 2012 tarihlerinde başlayacak 11 takımlı Çanakkale Süper Amatör Liginde mücadele verecek Uğur Akçal başkanlığındaki Çan Termikspor yeni sezona bomba gibi bir kadro ile girmeye hazırlanıyor.

363
Dış transferde elit oyuncularla portföyünü güçlendiren Çan ekibi, bu kez çalıştırıcısı Antrenör Emin Kurt’un kardeşi İbrahim Kurt’la sözleşme yaptı. Çan Termikspor yenisi olacağı Çanakkale Süper Amatör Liglerine şampiyonluk parolası ile başlayacak. Bilindiği gibi ağabey Fadıl Kurt ise 2012-2013 sezonunda 3.lig’in 2. grubunda yer alacak Derince Belediyespor’da teknik adamlık görevini üstlenecek. Fadıl Kurt 2 sezondan bu yana görev yaptığı Derince Belediyespor’u hedefine ulaştırarak, Bölgesel Amatör Ligden profesyonel 3.lige yükseltmişti.
 
Çanakkale Süper Amatör Ligin yeni ekibi Çan Termikspor , önceki yıllarda Mahmudiye Bld.spor, İstanbul Büyük Şehir Belediye, İstanbul-Bağcılar Özdoğanyıldız takımında oynayan 1993 doğumlu Fatih Demirci, Hastanebayırıspor’dan Kahramanmaraş PAF takımında forma giyen İlhan Güler, Çan MYO ’na yeni gelen öğrenci Kayseri PAF’dan 1992 doğumlu Batuhan Metin,Yenicespor sonra Yeni Çanspor’da yer alan 1989 doğumlu kaleci Sercan Damar’ı transfer etti.
 
Alınan bilgiye göre, Çan Termikspor’un önümüzdeki günlerde BAL ekibi Bozcaadaspor ve Küçükçekmecespor ile 2 hazırlık maçı yapacağı öğrenildi.
Paylaş