havadurum

Kupa sahibini buldu

Temiz Türkiye’m Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası finalinde, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nü 3-1 yenen Devlet Hastanesi Şampiyon oldu...

385
16 takımın katılımıyla, 3 bayan ve 3 erkekten oluşan altışar kişilik takımlar halinde, 2 grupta tek devreli lig usulü oynanan turnuvanın final müsabakasında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne 3-1’lik üstünlük sağlayan Devlet Hastanesi şampiyon oldu. Kupasını Vali Yardımcısı Alper Faruk Güngör’ün elinden alan şampiyon takım, bu yıl 6.’sı düzenlenen Temiz Türkiye’m Voleybol Turnuvası’nı 4. kez kazandı.. Kupalara ambargo koyan Devlet Hastanesi’nin bir de 2.’liği bulunuyor.
 
Turnuvada Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü  ikinciliği elde ederken,  en çok alkış alan takım da oldu. Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 3. olarak tamamladığı turnuvada, E Tipi Cezaevi ise 4. Sırada yer aldı.
 
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nce Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Temiz Türkiye’m Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası büyük ilgi gördü. 40 gün süren turnuva boyunca kurum çalışanları ile eş ve çocuklarının doldurduğu salonlarda voleybol şenliği yaşandı.
 
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nce düzenlenen turnuvanın diğer kahramanları ise Voleybol İl Temsilcisi M. Zafer Irmak, turnuvanın sponsoru İÇDAŞ ve spor salonlarını bu organizasyona açan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü oldu.
 
 
Paylaş