havadurum

Kumkale Şampiyon

Kumkale Turnuvası`nın finali karnaval havası ve heyecan içinde geçti. Dümrek`i seri penaltı vuruşlarıyla 6-5 mağlup eden Kumkale mutlu sona ulaştı. Yüzlerce futbol sever müsabakayı keyif alarak izledi...

910
 
Kumkale Belediye Başkanlığı`nın öncülüğünde geleneksel olarak düzenlenen Kumkale Futbol Turnuvası sona erdi. Yüzlerce futbol tutkunu Kumkale ile Dümrek arasında oynanan final maçını nefeslerini tutarak, heyecan içinde izledi. Top iki kale arasında mekik dokudu. Enstantane zenginliği içinde geçen maçın normal süresi ve uzatmaları 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Kazananı belirlemek üzere yapılan seri penaltı vuruşlarında Dümrek takımına 6-5`lik üstünlük sağlayan ev sahibi Kumkalespor Şampiyon oldu. Organizasyonda dereceye giren takımlar ile başarılı sporculara ödülleri yetkililerce verildi.
 
Masterlar 2-2 berabere
Kumkale`de final maçından önce oynanan 35 yaş üstü eski şöhretlerin karma maçında tam bir nostalji yaşandı. Masterlar hünerlerini bir kez daha sergiledi. Müsabaka dostça başladı. Bu, skora da yansıdı. Karşılaşma 2-2`lik skorla tamamlan-dı. Çanakkale Masterlar Takımı 7-10 Mart 2014 tarihleri arasında Kıbrıs - Girne`de düzenlenecek futbol organizasyonuna katılacak.
Paylaş