Küçükkuyu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri

Küçükkuyu Belediye Başkanı A. Muttalip Gürel, 30 Ağustos Zafer Bayramı için düzenlenecek etkinlikleri sosyal medya hesabından duyurdu. Küçükkuyu Belediye Başkanı A. Muttalip Gürel, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında gerçekleşecek etkinlikleri açıkladı.

897

Sosyal medya üzerinden yapılan duyuruda, 29 Ağustos’ta ATATÜRK-1 film gösterimi ve 30 Ağustos’ta çelenk sunma töreni, fener alayı ve ATATÜRK-2 film gösterimi gibi çeşitli etkinliklerin yer alacağı belirtildi. Gürel, tüm hemşehrilerini bu özel günlerde etkinliklere katılmaya davet etti.

Küçükkuyu Belediyesi resmi sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklama; “30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleşecek olan etkinliklere tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. 29 Ağustos 2024 Perşembe ATATÜRK-1 film gösterimi ile halkımızla birlikte olacağız. Saat 20.30’da Küçükkuyu İlkokul Karşısı, Zeytinyağ Fabrikası siz gönül dostlarımızı bekliyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Cuma günü Atatürk Anıtı önüne saat 11.00’de çelenk sunma törenimiz var. Akşam ise saat 20.00’de beldemizde büyük katılım ile fener alayımızı yapacağız. Fener alayı toplanma alanımız Gökçetepe Mahallesi Rekreasyon Alanı. Fener alayından sonra saat 21.15’te ATATÜRK-2 film gösterimi ile yine aynı yerde bu muhteşem filmi izlemenin seyrine doyum olmayacak” ifadelerine yer verildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş