Kritik maçlar bitmiyor

Ç.Dardanelspor her maçı final havası içinde oynamaya devam ediyor...

679
Mücadele verdiği 3.lig, 3 grupta henüz tam anlamıyla rahatlayıp, stresten kurtulamayan Kırmızı-Beyazlı takımda sıkıntılı dönem sürüyor. Pazar günü 18 Mart Stadı’nda kendisi gibi 29 puanlı Trabzon ekibi Araklıspor’la karşılaşacak Çanakkale Dardanelspor, 6 puan değer taşıyan maça çıkarken, ikili averajı da düşünerek oynayacak (İlk maç 1-1’lik skorla bitmişti). Kazanması durumunda Araklıspor’u ekarte edecek Boğaz ekibi, hem orta sıralara yükselecek hem de ilerleyen haftalar için gerekli moral değerlere sahip olacak.
 
Araklıspor maçı hazırlıklarına olumsuz hava koşullarına rağmen sıkı bir tempoda hazırlanan Kırmızı-Beyazlı takım bu önemli randevuya kilitlendi. Haftalardan buyana devam eden gol sorununu bu karşılaşmada çözmesi beklenen Çanakkale Dardanelspor’un Diyarbakır Kayapınar Belediyespor’dan sonra Araklıspor’u da Trabzon’a eli boş göndereceği sanılıyor. İki takımın değişik rakiplerle son oynadığı 6 maçta entresan sonuçlar aldığı görülüyor. Bu periyot içinde, Kırmızı-Beyazlı takım 2 gol atıp, 6 puan kazanırken, Karadeniz temsilcisi sadece 1 beraberlikle 1 puan elde edebilmiş.
 
Bu sezon 3. lig 3. grupta yaptığı 24 maçta, iç ve dış sahalardan 11 kez beraberlikle ayrılıp, rekora koşan ve kategorinin en az gol (16) atıp, en az gol (18) yiyen takımı olma özelliği taşıyan Çanakkale Dardanelspor, Araklıspor karşısına mutlak kazanma hedefiyle çıkacak.
 
HAFTA / KALAN MAÇLAR   
27.  Ç.Dardanelspor  - Araklıspor 
28.  Ü.Anadoluspor  - Ç.Dardanelspor
29.  Ç.Dardanelspor  - Y.Yozgatspor
30.  Darıca Gençlb.  - Ç.Dardanelspor
31.  Ç.Dardanelspor - Afyonkarahisar 
32.  Siirtspor  - Ç.Dardanelspor
33.  Ç.Dardanelspor  - Erzurum Bş.Bld.
34.  Çarşambaspor  - Ç.Dardanelspor
35.  Ç.Dardanelspor  - Aydınspor 1923
36.  Pazarspor  - Ç.Dardanelspor
37.  Ç.Dardanelspor - Hatayspor 
38.  Beylerbeyi  - Ç.Dardanelspor
Paylaş