Kordon`da Taekwondo

Bahar Şenlikleri Taekwondo Turnuvası 4 İl`den 8 kulübün katılımı ile Kordon Boyu Çağlar Kaynak Basketbol sahasında gerçekleştirildi.

699
 
 
Başarılı geçen organizasyonla ilgili görüşlerini açıklayıp, değerlendirmelerde bulunan Çanakkale Taekwondo İl Temsilcisi HasanAltunışık şöyle konuştu: "Çanakkale Taekwondo İl Temsilciliği`nin 2014 yılı faaliyet programında yer alan Bahar Şenlikleri Açık Hava Taekwondo Turnuvası büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Organizasyona Çanakkale’nin yanı sıra Tekirdağ, İstanbul ve Balıkesir illeri kulüplerinden oluşan 58 sporcu katıldı.  Şölen havasında geçen bu şampiyonayı açık havada yapmış olmamız ilgi çekti. Müsabakaları çok sayıda spor sever izledi. Çanakkale halkının Taekwondo maçlarını seyredebilmek için büyük çaba sarf ettiklerini gördük. Dostluk ve kardeşlik içerisinde geçen bu şampiyonanın açık havada oluşu sporcuları motive etti.

Şampiyonada Çanakkale Anafartalar Spor Kulübü 6 birincilik 2 ikincilik 2 de üçüncülük alarak 46 puanla birinci oldu. Tekirdağ Polisgücü Taekwondo Takımı 26 puanla ikincilik elde etti.

Bu tür şampiyonalar sporcularımızın teknik, taktik ve tecrübelerinin gelişme kaydetmesi açılarından önemli bir fırsat oluyor. Sporcuların performansları gelişti, bilgi ve görgüleri arttı."

Paylaş