havadurum

Kordon’da Basketbol Turnuvası

Okan Üniversitesi tarafından bu yıl 4`üncüsü düzenlenen “Geleneksel Sokak Basketbol Turnuvası” (Stretball) Kordon`daki, Çağlar Kaynak Basketbol Sahası`nda başladı...

506
 
Kordon Boyu Morabbin Parkı’nda start alan turnuva ile ilgili olarak Okan Üniversitesi Spor Müdürü Faruk Güneş yaptığı açıklamada, organizasyonun 29 Temmuz 2012 pazar günü sona ereceğine dikkat çekerek “Bu anlamlı turnuvayı bu yıl 4. kez gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz çocuk ve gençlere basketbolu sevdirmek” dedi.
 
Turnuvaya gençlerin ilgisinin her sene giderek artığını ifade eden Güneş, bu yılki Sokak Basketbolu’na, 08-09, 10-12, 13-15, 16-18 ile 18 yaş ve üstü kategorilerinde 37 takımın katıldığını bildirdi. Sporun çok güzel bir eğlence aracı olduğunu vurgulayan Güneş, şunları kaydetti: "Gençler, basketbol yaparken hem eğleniyor hem de rekabet ediyor. Özellikle önümüzdeki yıldan itibaren Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ile birlikte büyük bir organizasyon düzenlemeyi hedefliyoruz. Etkinliklerimizde bize destek veren Çanakkale Basketbol İl Temsilcisi Murat Firidinoğlu`na da teşekkür ediyoruz."
 
 
Paylaş