Kolin Oteli Şampiyon

Kepez’de düzenlenen 19 Mayıs Halı saha Turnuvası’nda Birinciliği, finalde Liman İşletmesini 7-3 mağlup eden Kolin Oteli kazandı.

633
 
 
Kepez Belediyesi 19 Mayıs Halı Saha Turnuvası final müsabakasıyla tamamlandı. Kepez Halı saha tesislerinde yapılan müsabakada Kolin Otel ile Liman İşletmesi arasında gerçekleşen maçı Kolin Otel 7-3 kazanarak şampiyon oldu.
 
Şampiyonluk kupasını Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan’ın elinden alan Kolin Otel Genel Müdürü Cevdet Ahmet Pınar ekip oyuncuları ve turnuva boyunca kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarıyla kupayı kaldırdılar.
 
Organizasyonu ikinci tamamlayan Liman İşletmesi Takımı adına kupayı alan İşletme Genel Müdürü Evren Beceren ekip oyuncuları ve taraftarıyla kupalarını kaldırdı. Turnuvanın üçüncülük maçı Kepez Belediyesi ile Sahil Güvenlik grup Komutanlığı arasında yapıldı.  Maçı Kepez Belediyesi 5-0 kazanarak turnuvanın üçüncülüğünü elde etti.. Turnuvanın gol kralı Kolin Otel ekibinden Hakan Akgül oldu. 
 
Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan "19 Mayıs Ulu önder ATATÜRK`ün doğum günü; bu nedenle onu anmak ve yaşatmak için çeşitli etkinliklerimiz var. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz yağlı pehlivan güreşlerimiz ve kutlamalarımızın yanında bu yıl Halı Saha turnuvasını da dâhil ettik. İlk olmasına rağmen beldemizde bulunan kamu ve özel kurumlarımızın sundukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Yaklaşık iki aydır zevkli mücadelenin sonucunda dostluğun kazandığına inanıyorum. Bu oluşan ortam, bu anlamlı günde, bu olumsuz hava koşullarına rağmen hedefine ulaştığı inancındayım. Turnuva gelecek yıllarda daha çekişmeli ve zevkli geçecek. Bunun sinyallerini burada almış bulunmaktayız. Kepez Belediyesi 19 Mayıs Halı Saha Turnuvasına katılan takımlarımızı tek tek kutluyorum" dedi.
 
 
Turnuvadan notlar
Kepez Belediye 19 Mayıs Halı Saha Turnuvası’nın gol kralı Kolin Otel ekibinden Hakan Akgül oldu. Gol kralına ödülünü Kepez Belediye Meclis Üyesi Yüksel Özdemir verdi. Turnuvanın En Centilmen Takımı Miller Otomotiv oldu. Miller Otomotive ödülünü Kepez Belediye Meclis Üyesi Erhan  Bektaş verdi. Turnuvanın En centilmen Oyuncusu Sönmezler Otomotiv ekibinden Yusuf  Kayaş  oldu. Bu oyuncuya ödülünü Tertip Komitesi adına Kepez Spor Teknik Koordinatörü Murat Arslan verdi. Kepez Belediye Başkanı Dr Ömer Faruk Mutan turnuva boyunca maçlarda hakemlik yapan Ahmet Katra ve Kamil Kızar başta olmak üzere turnuvaya katılan tüm takımlara birer plaket verdi. Kepez Belediyesi 19 Mayıs Halı Saha Turnuvası Final müsabakasından önce Çanakkale Kepez Liman işletmesi Genel Müdürü Evren Beceren Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan ve Tertip Komitesine çiçek verdi. Kepez Belediyesi 19 Mayıs Halı Saha Turnuvasının Final Müsabakasını Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan,  Kepez Yağlı Pehlivan Güreş Ağası Anestis Milonays ile birlikte izledi.
Paylaş