havadurum

Klima satışları patladı

Sıcaklar bastırdı, klima satışları patladı. Sıcaklıkların mevsim normallerinin üstünde seyretmesi ile iklimlendirme sistemleri satışlarında ciddi artış görülüyor.

591
Çanakkale de sıcakların mevsim normalleri üzerinde seyretmeye başlaması ile birlikte iklimlendirme sistemleri satışlarında artış görülüyor. “Sıcaktan kurtulmak için doğru kullanıldığında klima en sağlıklı çözüm aracı" diyen Aydoğan Ticaret satış temsilcisi Zeki Kosa; “İyi ve doğru çalıştırılan bir klimanın havadaki toz, polen, küf, kötü koku, mikroskobik parçaların yanında kaba partikülleri de temizliyor. Klimanın esme yönü bireyin vücuduna direkt gelemeyecek şekilde ayarlanmalı ve herhangi bir arıza oluşmasını beklemeden periyodik bakım için yetkili servislerin kapısı çalınmalı" dedi.
 
“Montaj için gün veriyoruz”
Havanın her geçen gün ısınması ile talebin arttığına dikkat çeken Kosa; “İşletmeler siparişlere yetişmekte güçlük çekiyor. Çanakkale de en çok tercih edilen klima markası olmaktan memnunuz. Çok yoğun bir satış var. Montaj için gün vermek durumunda kalıyoruz” dedi.
Paylaş