havadurum

Kızılcık Şerbeti’nde Şok Değişiklik! Apo’nun Yerine Gelen İsim Kim?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Apo karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirdiği için diziden ayrıldı. Peki, Apo’nun yerine gelen yeni oyuncu kim? İşte detaylar…

3144

Kızılcık Şerbeti dizisinde Apo karakteriyle izleyicilerin sevgisini kazanan Settar Tanrıöğen, sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrıldı. Tanrıöğen’in yerine gelen yeni oyuncu ise Ahmet Mümtaz Taylan oldu. Taylan, dizinin 10. bölümünden itibaren Abdullah Ünal rolünü üstlenecek.

Kızılcık Şerbeti, her hafta izleyicileri ekrana kilitleyen, sıcak ve samimi bir aile dizisi. Dizinin başrol oyuncularından biri olan Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçirdi ve acil olarak ameliyata alındı. Tanrıöğen’in sağlık durumu iyiye gidiyor ancak dizinin yoğun temposuna devam edemeyeceği açıklandı. Bu nedenle dizide mecburi bir oyuncu değişikliği yaşandı. Kızılcık Şerbeti’nin Apo’su, yani Abdullah Ünal karakteri artık Ahmet Mümtaz Taylan tarafından canlandırılacak.

Kızılcık Şerbeti’nde Apo Değişti!

Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı Gold Film, Settar Tanrıöğen’in diziden ayrılışını ve yerine gelen yeni oyuncuyu sosyal medya hesabından duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Değerli izleyicilerimiz, Kızılcık Şerbeti dizimizin sevilen oyuncusu Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi altına alınmıştır. Kendisinin sağlık durumu iyiye gitmektedir. Ancak doktorlarının tavsiyesi üzerine dizimizden ayrılmak zorunda kalmıştır. Kendisine acil şifalar diliyoruz. Settar Tanrıöğen’in canlandırdığı Abdullah Ünal karakterini, 10. bölümden itibaren değerli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan devralacaktır. Taylan’a yeni rolünde başarılar diliyoruz. Kızılcık Şerbeti ailesi olarak, siz değerli izleyicilerimize teşekkür ediyoruz.”

Ahmet Mümtaz Taylan Kimdir?

Ahmet Mümtaz Taylan, 12 Eylül 1965 tarihinde Ankara’da doğdu. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Devlet Tiyatroları’nda 18 yıl boyunca oyuncu, yönetmen, sanat yönetmeni ve genel müdür danışmanı olarak görev yaptı. 2006 yılında Devlet Tiyatroları’ndan istifa etti. Birçok tiyatro, sinema ve televizyon projesinde yer aldı. En son Leyla ile Mecnun dizisinde İskender karakteriyle büyük beğeni topladı.

Kızılcık Şerbeti Ne Zaman Yayınlanıyor?

Kızılcık Şerbeti dizisi, her cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Dizinin 10. bölümü, 2 Mart 2024 tarihinde yayınlanacak. Dizinin yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Apo karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen, sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrıldı. Tanrıöğen’in yerine gelen yeni oyuncu ise Ahmet Mümtaz Taylan oldu. Taylan, dizinin 10. bölümünden itibaren Abdullah Ünal rolünü üstlenecek. Kızılcık Şerbeti dizisi, her cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de ekrana geliyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş