havadurum

'Kızılcık Şerbeti'nde Rol Değişikliği

Yapım şirketi Gold Film'in popüler dizisi Kızılcık Şerbeti'nde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Abdullah Ünal karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanaması sonrası sete dönemeyeceğini duyurdu. Bunun üzerine yapım ekibi hızla harekete geçerek yeni bir oyuncu arayışına girdi.

465

Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen karakteri Abdullah Ünal'ın rolü, beklenmedik bir gelişme sonrasında değişiyor. Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesiyle sete dönmesi mümkün olmayınca, yapımcı firma Gold Film yeni bir karar almak zorunda kaldı.

Settar Tanrıöğen'in Durumu

Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavisi için hastanede kalıyor. Doktorlar, oyuncunun nekahat sürecinin bir süre daha devam etmesi gerektiğini belirtti.

Ahmet Mümtaz Taylan Devralıyor

Yapım şirketi, Abdullah Ünal karakterini devralmak üzere deneyimli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ile anlaştı. Taylan, bu haftadan itibaren Abdullah Ünal olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yapımcı Şirketin Açıklaması

Gold Film ve Show TV, Settar Tanrıöğen'e verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederken, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyor.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş