Kız arkadaşına hava etmek isterken belediyeyi kurşunladı!

930

 Lapseki’de önceki gece patlayan silahın mermilerinden biri Lapseki Belediyesi’nin Nikah Salonunun da olduğu, çok fazla kullanılmadığı, sadece sosyal etkinliklerde kullanılan odalarından birinin camına isabet etti. İlçede kısa süreli korkuya ve ardından da tepkiye neden olayla ilgili olarak Gazetemiz Çanakkale OLAY’a açıklamada bulunan Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, olayın belediyeye yönelik olmadığını ifade etti. Yılmaz, dün gece (Pazar) Belediyemiz önündeki caddeden bir araba içerisinden havaya 6-7 el ateş açıldı. Olay saat 20:15 civarında meydana geldi. İçerisinde üç kişinin bulunduğu araçtan yapılan ateş sonucu, mermilerden biri belediye binamıza isabet etti. Emniyet güçlerimiz olaya el koydu. Soruşturma devam ediyor” dedi.

 

“Benden özür dilediler”

Olayı gerçekleştirenlerin kısa süre sonra teslim olduklarını ifade eden Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, “Şahıslar zaten hemen teslim olmuşlar. Beni de hem aradılar hem de mesaj attılar. Size ya da belediyeye yönelik herhangi bir kasıt yok. Sizden özür diliyorum” dedi.

 

Kız arkadaşına hava atmak istemiş!

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Lapseki’de bildiğimiz, tanıdığımız gençler. Olayın ardından özür dilediler. ‘Kız arkadaşım var orada, ona hava olsun diye ateş ettim’ dedi. Böyle bir mazeret gösterdiler. Şuanda soruşturma devam ediyor. Ancak belediye binası bir kamu malıdır. Kamu malına zarar verildi. Neticede soruşturma sürüyor. Olayla ilgili biz de şikayetçi olduk” dedi

(Seçkin Sağlam)

Paylaş