Kısa-Kısa......Kısa-Kısa......Kısa-Kısa...... Çanakkale'de Spor

237

 

Çanakkale Dardanel, ligin akışı içinde bugün (cuma)  15.00`de Dr. Fehmi Öncel Stadı`nda Kemerspor 2003 takımıyla karşı karşıya geliyor. Müsabaka iki takımın da geleceğini yakından ilgilendiriyor. 
 
BAL`ın Çanakkale derbisinde 13 Mart 2017 pazartesi günü saat 14.00`de Yeni Çanspor ile Karabiga Belediye Gençlik kozlarını paylaşacak. Müsabaka Çan İbrahim Bodur Stadı`nda oynanacak. 
 
Türkiye Bayanlar Voleybol 1.ligde tutunma uğraşı veren Yeşil Bayramiçspor sezonun son maçında adeta sırat köprüsünden geçecek. 11 Mart 2017 cumartesi günü  (yarın) saat 17.00`de başlayacak maçta Vakıfbank`ın 2 nci takımı ile karşılaşacak Yeşil Bayramiçspor müsabakayı kazanırsa 1.ligde kalacak, kaybederse aynı saatte başlayacak Işıkkent - Arkas maçından çıkacak sonuca göre, muhtemelen 1.lige veda edecek.  
 
Bu sezon yer aldığı 2.ligde sezonun ilk 14 maçını galibiyet ve zafer haftaları ile geçiren Çanakkale Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Boğazgücü 12 Mart 2017 pazar günü saat 13.00`de dış salonda Aydın Engelliler takımı ile karşılaşacak. Çanakkale temsilcisinden bir Zafer Haftası daha bekleniyor. 
 
Masterlar Ligi, Marmara Turnuvası`nda başarıyla mücadele verip, 14 haftadan buyana liderliğini sürdüren Çanakkale Boğazgücü Masterlar Takımı, organizasyonun en önemli ve kritik maçında 12 Mart 2017 pazar günü saat 16.00`da İstanbul`da Hunca Masterları`nın konuğu olacak. İki takım arasındaki çekişme ve husumetin olduğu bilinen müsabaka Bahçeşehir Cebeci Stadı`nda oynanacak. 
 
Hafta sonu, Çanakkale yerel futbol ligleri kapsamında değişik yaş grupları maçları, değişik sahalarda yapılacak. Üniversite sınavları nedeniyle Çanakkale Süper Amatör, 1.Amatör, 2.Amatör ve U-19 kategorilerindeki müsabakalara 1 haftalığına ara verildi. Ertelenen maçlar fikstür gereği yine kaldığı yerden devam edecek.
(Atilla Akın) 
Paylaş