Kısa kısa....

Spordan kısa haberler, olaylar...

524
Şimdi kupa zamanı
Ziraat Türkiye Kupası’nda tek maç üzerinden yapılacak 2. tur eleme müsabakaları 25 Eylül 2012 salı günü (Bugün) 14.30’da oynanacak Niğde Belediyespor – Beşiktaş ve Dersimspor – Gençlerbirliği (Maç Sakarya’da seyircisiz) karşılaşmaları ile başlıyor. Kupa’nın 2. tur müsabakalarına 26, 27 Eylül ile 2, 3, 4 Ekim 2012 tarihlerinde devam edilecek.
 
Kupa’nın 1. turunda Yalova Altınova Belediyespor’u 2-0 yenip, eleyen Çanakkale Dardanelspor 2. kademe maçında 27 Eylül 2012 perşembe günü saat 14.30’da Atatürk Stadı’nda PTT. 1.lig ekibi Denizlispor’la karşı karşıya gelecek. Rakibini saf dışı bırakan takım ismini 3. tura yazdıracak. Denizlispor’u Çanakkale Dardanelspor’un eski milli kalecisi Engin İpekoğlu çalıştırıyor.
 
Pota’da; Bigaspor testten geçti
2012-2013 Basketbol sezonunda TKB2L (Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Ligi) yer alacak Bigaspor takımı Bursa’da 4`lü turnuvaya katıldı.
 
Mustafa Kemalpaşa Çeltikçi ve Yalova takımlarını mağlup eden Lacivert-Beyazlı ekip Bursa Büyükşehir Belediyespor’un ardından ikinci sırada yer aldı. Bigaspor’un sergilediği Basketbol beğeni kazandı. Kulüp Başkanı İrfan Zeren takımının form düzeyinde her geçen gün yükselme olduğunu, zaman içinde daha da başarılı olacaklarını ifade etti...
 
BAL’da ilk maçlar...
Çanakkale futbolunu Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Bozcaadaspor ile Bigaspor sezonun ilk maçlarına çıkıyor. BAL’ın 15 takımlı 9. grubunda yer alan Bozcaadaspor yarın (çarşamba) evinde saat 14.30’da Yalova Armutlu Belediyespor, Bigaspor ise deplasmanda aynı gün ve saatte Yalova ekibi Altınova Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Geçen pazar günü oynanması gereken bu iki müsabaka KPSS nedeniyle ertelenmişti.
 
Futbol hakemleri toplantıya
Merkez Hakem Kurulu adına Çanakkale’de görev ve işlevlerini sürdüren İl Futbol Hakem Kurulu, faal olarak müsabakalara çıkan tüm hakemleri bugün saat 18.30’da gerçekleştirilecek toplantıya çağırdı. 18 Mart Stadı altında bulunan Dernek Şube Bürosu’nda yapılacak oturumda 2012-2013 sezonunda yerel ve profesyonel maçlarda uygulanacak talimatlar masaya yatırılacak.
 
Masa Tenisi’nde oturum
2012-2013 sezonunda oynanacak Masa Tenisi liglerine katılacak kulüplerle 27 Eylül 2012 perşembe günü saat 15.00’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde toplantı yapılacağı açıklandı.
Paylaş