havadurum

Kısa haberler...

Bingöllü öğrenciler... U15`ler start alıyor... Arslancaspor Süper Amatör`e katılıyor... Yeni Çanspor çok farklı... Hakemler sınava...

452
Bingöllü gençler Çanakkale’de
Bingöl’de Çanakkale ile ilgili 18 Mart Şehitlerini anma programı yapan 30 öğrenci, 3 görevli eşliğinde Çanakkale’ye geldi. Gençler, gezi kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu’yu da ziyaret etti. Gezi, Sosyal Destek Programı çerçevesinde gerçekleşti.
 
U-15’ler start alıyor
Yeni sezonda Çanakkale Yerel ligleri kapsamında oynanması planlanan U-15 kategorisi maçları 29-30 Eylül 2012 cumartesi ve pazar günü yapılacak ilk hafta müsabakaları ile başlıyor...
 
Arslancaspor S.Amatör’e katılıyor
Ekonomik nedenlere bağlı olarak bir süre önce A takımını Süper Amatör Ligden çekeceğini açıklayan Arslancaspor Kulübü Başkanı Özkan Vural, yönetim olarak genç futbolcuları ile yaptıkları toplantı sonrası yeniden lige katılma kararı aldıklarını belirtti. Alt yapıdan gelen oyuncularla 13-14 Ekim 2012 tarihlerinde başlayacak 11 takımlı Süper Amatör Ligde onur mücadelesi vereceklerini ifade eden Özkan Vural “Zorlu bir sezon bizi bekliyor. Hayırlısı olsun” dedi.
 
 
Y.Çanspor çok farklı
Erdek Şehir Stadında oynanan hazırlık maçında ev sahibi ekibi Gökhan’ın kaydettiği golle 1-0 mağlup eden Yeni Çanspor 13-14 Ekim 2012 tarihlerinde başlayacak Çanakkale Süper Amatör Ligindeki rakiplerine şimdiden gözdağı vermeye başladı. Antrenör İbrahim Küçük yönetimindeki Yeni Çanspor’da yönetim sergilenen başarılı futbol ve elde edilen deplasman galibiyeti ile lig şampiyonluğu için umutlandı. Futbol otoriteleri Yeni Çanspor’u 11 takımlı Çanakkale Süper Amatör Liginde favori olarak gösteriyor.
 
Hakemler sınava
Çanakkale futbol hakemleri yarın (perşembe) Balıkesir Atatürk Stadında Merkez Hakem Kurulu tarafından kondisyon testine tabi tutulacak. Çanakkaleli 15 klasman hakeminin katılacağı atletik testlerde başarılı olanlara müsabaka görevi verilecek. Koşuları istenen sürelerde bitiremeyenler sonraki test sınavına kadar görev alamayacak.
Paylaş