havadurum

Kısa haberler...

Ebru Kızıl uluslararası arenada... Bigalı judocular başarılı... Yüzücüler Marmaris`ten döndü... Naili Moran İl Birinciliği Atletizm müsabakalrı...

732
Ebru Kızıl Uluslararası arenada
Kick-Boks Büyükler Dünya Kupası 31 Mayıs - 04 Haziran 2012 tarihleri arasında İtalya`nın Riminni kentinde yapılacak.  Bu üst düzey organizasyona Çanakkale’den  Ebru Kızıl Milli Takım sporcusu olarak katılacak.
 
 
 
Bigalı judocular başarılı
Balıkesir`de yapılan Bölge Şampiyonası`na katılan Bigaspor Minikler Judo Takımı şampiyonada üçüncü oldu...
 
19 Mayıs tarihinde Balıkesir`de yapılan şampiyonaya 13 minik judocu ile katılan Bigaspor, 3 gümüş ve 7 bronz madalya olmak üzere toplam 10 madalya ile Biga`ya döndü.
 
Antrenör Dilek Gürol yönetiminde sporcular ve aileleri, dönüşte Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan`ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan antrenör Gürol "9 bölge arasından takım olarak 3`ncü olduk. Başarılı sporcularımızı Haziran ayında Çorum`da yapılacak Minikler Judo Türkiye Şampiyonası`na katılacaklar. Hazırlıklarımıza şimdiden başladık" dedi.
 
Biga Belediye Başkanı Özkan da "Karabiga Mustafa Kemal İlköğretim Okulu, kazandığı Türkiye Şampiyonluğu ile, bir ilçe takımının da başarılı olabileceğini gösterdi, Bu konudaki önyargıyı yıktı. Sizler de başarılı olabilecek isteklilikte görünüyorsunuz" dedi.
 
 
Yüzücüler Marmaris’ten döndü
Okullar Arası Minikler Türkiye Yüzme Şampiyonası  Marmaris’te yapıldı. Antrenör Ali Ercan Özbey yönetimindeki Çanakkale ekibi  3 sporcuyla  mücadele verdi.  Başarılı yüzücü Gökçe Eren dereceye girerek, 4. oldu.
 
1- Gökçe Eren
2- Fehmi Mete Yurdayarar
3- Hilal Ezgi Kurtdemir
Çanakkaleli yüzücülerden Gökçe Eren 100 metre  Kurbağa yarışında 01.22.72`lik dereceyle Türkiye 4.`sü oldu.
 
Atletler yarışacak
Çanakkale Atletizm İl Temsilciliğinin 2012 faaliyet programında yer alan Naili Moran Yaş Grupları İl Birinciliği müsabakaları  30 - 31 Mayıs 2012 tarihlerinde 18 Mart Stadı’nda yapılacak. Yarışmalar 13:30`da başlayacak. Yarışmaların büyük bir çekişme içinde ve rekabet havasında geçmesi bekleniyor.
Paylaş