Kim Şampiyon olacak?

677

  Son 5 lig maçında yalnızca 1 galibiyet alabilen ve 10 puan kaybederek kredisini tüketen M. Başakşehir, bugün Sivas deplasmanında boy gösterecek. Abdullah Avcı’nın ekibi 32. haftada Ankaragücü’nü ağırlayıp, bir sonraki haftada ise takipçisi Galatasaray’a konuk olacak. Turuncu-lacivertlilerin son maçı iç sahada Alanyaspor’la.

 
60 puanlı Galatasaray ise, bu hafta 59 puanı bulunan Beşiktaş’ı konuk edecek. Şampiyonluğun en kritik maçlarından birisi olan derbide, iki takım da galibiyet kovalayacak. Sarı-kırmızılılar, derbinin ardından önce Ç.Rize deplasmanında boy göste-recek, ardından iç sahada bir diğer şampiyonluk adayı M,Başakşehir’i konuk edecek. Galatasaray’ın son maçı deplasmanda Sivasspor’la.
 
Son 6 maçında aldığı galibiyetlerle bir anda zirveye ortak olan Beşiktaş, Pazar günü Galatasaray’ı mağlup ederse sıralamada rakibini geçecek. Şenol Güneş’in öğrencileri, derbinin ardından önce A. Alanyaspor’u konuk edecek, ardından Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlıların son maçı iç sahada Kasımpaşa ile.            (Yusuf Sonkurt)
Paylaş