havadurum

Kılıçdaroğlu'nu da tepki göstermeye çağırdı

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, "Atatürk" dizisinin kaldırıldığına yönelik iddialara ilişkin açıklamalarda bulunarak; "Mustafa Kemal Atatürk'ü, yaşanmamış kirli bir olayla ilişkilendirmeye çalışanlara milletimiz tepkisini gösterecektir" dedi.

1000
Disney Plus Türkiye'nin "Atatürk" dizisini kaldıracağına yönelik ortaya çıkan iddialar üzerine Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, lobileri ve Disney'i hedef alan bir dizi eleştiride bulunarak; "Necip milletimiz, tarihin hiçbir safhasında soykırım gibi acınası bir yönteme başvurmadığı gibi; düşmanına dahi aman dileyince merhamet edecek asalete sahiptir" şeklinde konuştu.

"Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, kötü ağızlara malzeme edilmeyecek kadar temizdir."
Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, ortaya çıkan Disney Plus'ın "Atatürk" dizisini yayınlanmayacağına yönelik iddialarına ilişkin, duruma tepki çeken açıklamalar yaparak; "Hem şanlı tarihimiz hem de Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, garez dışında hiçbir argümanı olmayan diaspora ve küresel kapitalizmin temsilcisi Disney başta olmak üzere; diğer kötü ağızlara malzeme edilmeyecek kadar temizdir. Necip milletimiz, tarihin hiçbir safhasında soykırım gibi acınası bir yönteme başvurmadığı gibi; düşmanına dahi aman dileyince merhamet edecek asalete sahiptir. Tehcir sürecinde, Çanakkale'de destan yazmakla meşgul olan Mustafa Kemal Atatürk'ü, yaşanmamış kirli bir olayla ilişkilendirmeye çalışanlara milletimiz tepkisini gösterecektir" ifadelerini kullandı.

"CHP Genel Başkanı da tepki göstersin"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da yaşanan duruma ilişkin tepki göstermesini bekleyen Ak Partili Gider: "Umuyoruz ki; mevcut İstanbul İl Başkanı dahi Türkleri soykırımcı ilan eden CHP'nin genel başkanı da, bu kez milletimizin yanında durmayı başarıp, tepkisini gösterebilir" diye konuştu.

Milli birlik vurgusu yaptı
Yaşanan durumun Türk halkını kenetleyip birlikte gereken cevabı vereceğini belirten Milletvekili Gider: "Bu olayın milli birliğimizin pekişmesinde daha da yönlendirici olacağını ve cevabımızı Milletimizi oluşturan tüm unsurlarımızla vereceğimizi Dünyanın bilmesi gereklidir" dedi. (Atiila Akın)

Paylaş