Kepezspor hedefli

Kepezspor Yönetim Kurulu 2014-2015 sezonu için ilk toplantısını yaptı. 15 Temmuz`da gerçekleşen olağan üstü genel kurulda kan değişimini yapan Kulüp; Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Köse başkanlığında Harman yeri Restaurant`ta bir araya geldi.

930
Kepezspor genel kurulunda yönetime seçilen Adnan Köse, Ali Kapubağlı, Hakan Evirgen, Erhan Bektaş, Hüsamettin Ünver, Zafer Koçbay, İbrahim Duymaz Kepezspor Teknik Sorumlusu Murat Arslan`la sezonu değerlendirip, hazırlıklara başladı. Kepezspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın sözcüsü Ali Kapubağlı “Kurulduğu günden bu güne Çanakkale sporuna sayısız katkılar sunan Kepezspor kulübü yeni yönetim kurulunun uyumu ve 5 yılı aşkın süredir Kepezspor`un geleceği için emek veren değerli teknik sorumlumuz ile koordineli çalışarak 2014-2015 sezonunda adından söz ettirecek ve büyük başarılara imza atacaktır. Tesisleri, alt yapısı ve sporun tüm dallarına verdiği destekle Çanakkale amatör sporlarınnın olmazsa olmazı olan Kepezspor yükselen hedefleriyle futbolda yakaladığı başarıyı yine tekrarlayacaktır" dedi. Bu arada, Kepezspor yeni sezon hazırlıkları için Eylül 2014 ayının ilk haftası toplanarak idmanlara başlayacak.
 
Zafer Koçbay yönetimde
Futbol Hakemliğine uzun yıllar hizmet veren, yeşil sahalarda amatör ve profesyonel pek çok müsabakada düdük çalan Zafer Koçbay hakemliği bıraktıktan sonra kulüp yöneticiliğine soyundu. Zafer Koçbay bundan böyle asli görevinden arda kalan zamanını Kepezspor için kullanacak. Yeşil-Kırmızılı takıma bilgi birikim ve tecrübelerini aktaracak.
Paylaş