Kepez, Kayısı Şenliği’ne kilitlendi

Kepez’de geleneksel hale getirilen Kayısı Şenliği için geri sayım başladı.

648
Kepez Belediyesi’nin her yıl geleneksel hale getirdiği Kayısı Şenliği bu yıl da sünnet şöleni ile taçlandırılacak. Kayısı Şenliği’nde sahne alacak sanatçılar belli olurken, ayrıca kayısı üreticilerine yönelik bir yarışma da gerçekleştirilecek.
 
Şenlik kapsamında 7 Temmuz tarihinde sanatçı Yılmaz Morgül hayranlarıyla buluşacak. Pınar Öner ile Batı Yakası’nın da sahne alacağı Kayısı Şenliği 7 Temmuz tarihinde Kepez Stadı’nda gerçekleşecek. Ayrıca şenlik kapsamında beldede bulunan 22 çocuk da sünnet ettirilecek.
 
Her geçen yıl şenlik heyecanın arttığı Kepez’de yaşayan vatandaşlar, Kayısı Şenliği kapsamında düzenlenecek olan sanatçı Yılmaz Morgül konserini iple çekerken, Kepez Stadı’nda düzenlenecek olan konser ile vatandaşlar unutulmaz dakikalar yaşayacak. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da damgasını vuracak olan şenliğe katılımın yoğun olması bekleniyor.
 
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kayısı Şenliği’ne çok sayıda vatandaşın katılmasını beklediklerini ifade eden Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, ünlü sanatçı Yılmaz Morgül’ün şenliğe renk katacağını söyledi. Mutan, belde halkının yanı sıra tüm Çanakkalelileri de konsere davet etti.
Paylaş