havadurum

Kepez`de seramik şenliği

Kepez Belediyesi tarafından açılan seramik kursunu tamamlayan kursiyerlerin eserleri Kepez Belediyesi Düğün Salonu`nda görücüye çıktı

756
Açılışını Kepez Belediye Başkanı Dr.Ömer Faruk Mutan`ın yaptığı şenlikte belediyenin açmış olduğu 6 haftalık seramik kursu sonrasında ustalara taş çıkaran çalışmalara imza atan kursiyerler sertifikalarını almaya hak kazandı.
 
 
Seramik hocası Sultan Sevda Kılıç`ın önderliğinde Kepez Belediyesi tarafından açılan seramik kursuna devam eden Kepez Özel Eğitim İş Okulu öğrencileri ve Emekçi Kadın Platformu üyelerinin ortak ürünlerinin sergilendiği şenlikte birbirinden güzel seramikler, keçeler ve el işleri sergilendi. Şenlikte konuşan Belediye Başkanı Dr.Ömer Faruk Mutan sergide üretilen her eserin ayrı bir değeri olduğunu belirterek, kursiyerlerin meslek edinmelerini ve çalışmalarını ekonomik kazanca dönüştürmelerini her zaman destekleyeceklerini kaydetti. Emekçi Kadın Paltformu Başkanı Sibel Bozkurt tarafından hanımların üretimlerine destek verdiği için Kepez Belediye Başkanı Dr.Ömer Faruk Mutan`a plaket takdim edildi. Sergi 16 Mayıs tarihine kadar Kepez Belediyesi Düğün Salonu`nda sergilenecek.
 
Paylaş