havadurum

Kepez Belediyesi’nden spora destek

Kepez Belediyesi tarafından 200 sporcuya malzeme yardımı yapıldı.

355
 
Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, dün olduğu gibi bu günde sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor. Kepezspor’un bünyesinde bulunan futbol, basketbol ve teakwondo branşlarındaki 200 sporcuya malzeme yardımında bulunuldu.
 
Antrenman eşofmanları, havlu, spor sırt çantasından oluşan malzemeleri dağıtımında konuşan Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan; “Dün bu kulübün sporcusu, antrenörü, Yöneticisi bu günde hamisi olarak siz geleceğimiz gençlerimize sağlık ve bedensel gelişiminde en büyük katkıyı sağlayan sporu en iyi imkânlar da yapmanız için elimizden gelini yaptık yapmaya devam ediyoruz. Bu gün malzemelerinizin yanı sıra sizleri tanıtan sporcu kartlarınızda vereceğiz. Bu kartlarda önemsediğimiz en önemli olay kan guruplarınızın da yer alması.
 
Sizler; kulüp renginizle, lisans numaranızla ve kan guruplarınızla kendinizi daha rahat tanıtacağınız bir sporcu kartına sahip olacaksınız. Üniversite yıllarımda bu kulüpte oynarken Hafta sonları Ankara`dan müsabakalara gelirdim, sırf eşofman, Malzeme, Kırmızı yeşil formayı giyebilmek için; o zaman yaşadığımız Amatörlük ruhunu, inancını sizlerin yüzlerinizden okuyorum. Siz bir şeyleri zorlayın, siz bir şeyleri isteyin. Futboluyla, Basketboluyla, Teakwondo ve diğer spor branşlarıyla bu belde halkı dün olduğu gibi bu günde sizi desteklemeye, başarılarınızla onurlanmaya devam edecektir" dedi.
Paylaş