havadurum

Kelebek Mobilya`dan yüzde 25 indirim sürprizi!

Mobilya sektörünün en köklü markası Kelebek’ten bahar sürprizi gibi kampanya! Kelebek Mobilya, oturma grubu, yatak odası, yemek odası ve televizyon ünitesinde yüzde 25 indirim fırsatı başlattı.

3764
Kelebek, 2013 yılında evlenecekler, evini yenileyecekler için Liris yatak odası, Morpho yemek odası, Albuma televizyon ünitesi ve Oxid oturma grubunda yüzde 25 indirim kampanyasını başlattı. Kelebek, belirli bir süre geçerli olacak kampanyayla baharı evlere getiriyor.
 
Kelebek Mobilya hakkında
Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olan Kelebek Mobilya, 1935 yılında uçak kanatları için kontrplak üretmek amacıyla kurulmuştur. 1978 yılında dünyanın konusunda en iyi proje grupları ile teknik işbirliği yapan firma, modüler mobilya fabrikasını Avrupa`nın en modern ve büyük tesislerinden biri olarak Düzce`de işletmeye açmıştır. 1990 yılında ise İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda (İMKB) halka arz edilmiş olup halka açık anonim şirket statüsüne girmiştir. 2012 sonu itibariyle Doğanlar Holding bünyesine katılan Kelebek Mobilya, bugün kendisine ait 186 bin metrekarelik bir sahada 40 bin metrekare kapalı alanda en güncel teknolojileri kullanarak; mobilya, mutfak, banyo, oturma grupları ve özel ahşap donanımların üretimini sürdürmektedir.
Paylaş