Kazanmak gerekiyor !

Çanakkale Dardanelspor Güney deplasmanında İskenderun 1967 takımı ile karşılaşıyor

698
Bugün 5 Temmuz Stadı`nda 14.30`da ligden düşmesi kesinleşen rakibi karşısında sahaya mutlak 3 puan parolası ile çıkacak Kırmızı-Beyazlı takım zirve yarışından kopmamak için mücadele verecek
  
Haftalar birbirini kovaladı. Spor Toto 3.lig,2.grupta 31. hafta maçları geldi çattı. Futbol Federasyonu bu gruptaki müsabakaları "İddia" adlı oyun nedeniyle pazardan cumartesiye aldı. Bugün 2.grupta birbirinden zorlu ve kritik müsabakalar oynanacak. Klasmanda 2. sırada bulunan 53 puanlı Çanakkale Dardanelspor 5 Temmuz Stadı`nda ligden düşmesi hemen hemen kesinleşen ev sahibi İskenderunspor 1967 takımı ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonluğa en yakın takım olan Aydınspor 1923 ise bugün Adnan Menderes Stadı`nda ligin çetin cevizi, üçüncü sıradaki Batman Petrolspor`la karşılaşacak.
 
Maçı Mehmet Güngör yönetecek
Bugün İskenderun`un 5 Temmuz Stadı`nda saat 14.30`da başlayacak İskenderunspor 1967 - Çanakkale Dardanelspor maçında Kocaeli`de asli görevi memurluk olan Uluslal Hakem Mehmet Güngör düdük çalacak. Güngör`ün yardımcı hakemliklerini yine Kocaeli`den Gündoğdu Yigit (Memur) ile Levent Çakır (Öğretmen) yapacak. Karşılaşmanın 4.hakemi Düzce`den Emre Düz. Bu müsabakada Zafer Batan Temsilcilik görevi üstlenecek.
 
Zafer Koçbay 2.ligde
Çanakkale klasman hakemlerinden Zafer Koçbay yarın (14 Nisan 2013 pazar) saat 14.30`da Fethiye İlçe Stadı`nda başlayacak Fethiyespor - Tepecikspor maçında düdük çalacak. Koçbay`ın yardımcı hakemleri Çanakkale`den Barış Baydemir ve Nazım Tüzemet. Bu müsabakanın 4. Hakemi yine Çanakkale`den Ali Şansalan. Karşılaşmanın temsilcileri Yüksel Gürüz vea Musa Erdoğan. Bu arada, Çanakkale Futbol Federasyonu Temsilcilerinden ASKF Başkanı Dr. Firuz Erdil 14 Nisan 2013 pazar günü 2.lig Beyaz grubu maçlarından Gaziosmanpaşa - Kızılcahamamspor maçında görev yapacak.
 
Olay Spor
Paylaş