Kazananlar 2.Lige

3.ligde Play-Off’un finallerine yükselen 6 takım sezon hedeflerini gerçekleştirmek için son kez sahaya çıkıyor...

832
Bugün İzmir’de 18.00’de Bayrampaşa – Hacettepe, Manisa’da 19.00’da Bld.Bingöl – K.Maraş, yarın Fethiye’de 18.00’de Tarsus İd.Yrd. – Nilüfer kozlarını paylaşacak. Galip gelenler ismini 2. lige yazdıracak.
 
3. ligde İnegölspor, Yeni Nazillispor ve Hatayspor’dan sonra 3 takım daha 2.ligin kapısına dayandı. 3. ligden 2. lige yükselme Play/Off maçlarına devam ediliyor. Normal sezonda Çanakkale Dardanelspor’un da yer aldığı 3. lig 3. grupta Tarsus İdmanyurdu ile Bursa Nilüferspor finale yükseldi. Fethiye İlçe Stadı`ndaki yarı final maçında Siirtspor ile Tarsus İdman Yurdu karşılaştı. Tarsus İdman Yurdu maçı 2-1 kazandı. Tarsus İdman Yurdu finalde Bursa Nilüferspor’un rakibi oldu. Bu karşılaşma 25 Mayıs Cuma günü saat 18.00`de Fethiye İlçe Stadı`nda oynanacak. Finali kazanan takım Spor Toto 2.Lig`e yükselecek Bu gruptaki diğer yarı final maçında Bursa Nilüferspor Sancaktepe Belediyespor`u 4-0 yenerek finale çıkmıştı.
 
Bu arada, 3. ligin 1. ve 2. gruplarında Play/Off’un finaline çıkan takımlar da belli oldu. Bugün (Perşembe) saat 19.00’da Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Belediye Bingölspor’la Kahramanmaraşspor karşı karşıya gelecek, maçı kazanan takım adını 2. lige yazdıracak. Bir başka final İzmir Yeni Buca Stadı’nda yaşanacak. Bugün  (Perşembe) saat 18.00’de Bayrampaşa ile Hacettepe kozlarını paylaşacak. Galip gelen taraf sezon hedefini gerçekleştirip 2. lige yükselecek.
Paylaş