Kasapoğlu, spor medyasıyla

544
Sporun ulusal gücü sayesinde birçok sorunun üzerinden gelinebildiğini belirten Bakan Kasapoğlu, "Sporun tüm paydaşlarıyla yapmış olduğum bugüne kadarki çalışmalarda gelinen nokta ve bununla paralel çok güçlü bir nüfusu barındırmamız sebebiyle yarınlara dair projelerimiz var. Ülke olarak sporun gücünü daha farklı boyutlara taşıma durumumuz söz konusu." ifadelerini kullandı.
.
"Pek çok başarıyı ve devrimi gerçekleştirdik"
Salgını ülke olarak fırsata dönüştürdüklerini vurgulayan Bakan Kasapoğlu, şöyle devam etti:
"Türkiye`nin bugüne kadar gelmiş olduğu pek çok mücadele ve bu noktada kazanımları var. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 19 yıllık bir çalışma ve emek var. Bu noktada gelinen aşama her alanda bir iddiayı ortaya koyuyor. Sanayi, sağlık, ekonomik altyapı, teknoloji, eğitim ve tabii ki her alanda olduğu gibi spor ve gençlik yatırımlarıyla devasa bir yatırım ve bununla birlikte yatırımların insana dokunması noktasındaki pek çok çaba, faaliyet, gayret, organizasyon... Geriye dönüp baktığımızda, pek çok başarıyı ve devrimi görüyoruz. Bu devrimlerin süreklilik arz etmesi gerekiyor. Bu dinamizmle yılmadan, usanmadan, mücadeleden vazgeçmeden her geçen gün değişen dünyanın yeni bir söylemle, yeni bir projeyle önünde olmak gerekiyor."
Sporun çok popüler bir konu olduğunu aktaran Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi`nin kattığı önemli etkiler var. Bizler bu doğrultuda hep ileriye bakacağız. Hedeflerimizi her geçen gün daha yukarı, daha yükseğe koyarak, ülkemizi bu anlamda gelişmişlik noktasında, kalkınma noktasında her alandaki seviyesinde daha yukarılara taşımanın gayreti içinde olacağız. Spor çok popüler bir olgu, bir konu. Zira gençlik çok dinamik ve aynı zamanda ülke olarak çok avantajlı durumumuzun olduğu bir konu." diye konuştu.
(Haber Merkezi)
Paylaş