havadurum

Kartal Hava Yolları uçuşta

Beşiktaş sezonun flaş takımı Medikal Park Antalyaspor`u evinde 5-3 mağlup ederken, ayakta alkışlandı. Fernandes`in komuta ettiği Siyah-Beyazlı takım, maçların rakipten daha çok koşarak kazanılacağını ispat etti. Galatasaray ve Fenerbahçe ile arasındaki puan farklarını oldukça azalttı. Zirve yarışına katıldı

291
 Beşiktaş`ın bugün geldiği başarı noktasını çok önceden görüp, 29 Ekim 2012 tarihinde yaptığı yorumla Olay okurlarına sunan Cahit Göveren, şimdi "Kartal Hava Yolları uçuşta" yakıştırmasını yaptı. İşte gazetemizin 29 Ekim 2012 tarihli nüshasında çıkan yazı;
 
Gönüllerin takımı: Beşiktaş
Yeni sezona o büyük camiasının "Feda" yaklaşımı ile girdiler. Sıkıntı ve sancıları çoktu. Fikret Orman başkanlığındaki yönetim, bugüne dek bağrından yetiştiği kulüpte hiç hocalık şansı bulamayan Samet Aybaba`yı ekonomik nedenlerle tercih etti.
 
Haftalar ilerledi. Gençliğinin bir tezahürü olarak, tecrübe eksikliği olan Siyah-Beyazlı takım İnönü Stadı`nda özellikle ikinci yarıda Trabzonspor`a karşı öyle bir futbol sergiledi ki, çıplak gözle seyredenler şaşkınlığını gizleyemedi, televizyon başlarındaki spor severler hayretler içinde kaldı.
 
Astronomik paralarla kurulan Fenerbahçe ve Galatasaray`ın yanında kısıtlı bütçe ile meydana getirilip, yönetilen Beşiktaş`ı kutluyoruz. Tarihe geçecek bu amatör anlayışı; Sistem - Program - Organizasyon - Rekor sırasıyla uygulama çabasında olan Karakartal Türk futbolunda adeta bir çığır açtı.
Paylaş