havadurum

Karabiga Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Şampiyon

Adana’da sonuçlanan İlköğretim Okullar arası Küçük Kızlar yarı finallerinde Birinci olan Karabiga Mustafa Kemal İlk Öğretim Okulu Basketbol takımı kategorisinde üst düzey bir başarıya imza attı.

762
Gazetemiz Olay, Okul Müdürü ve yönetimini, Beden Eğitimi Öğretmenini, Basketbol’a gönül veren sporcularını kutlar, sonraki turda başarılarının devamını diler.
 
Şampiyonluk öyküsü
Şampiyonluklar öyküsü Karabiga’nın beton zemininden başlıyor.
Bıkmak yok. Basketbol çalışmak var; derslerden geri kalmak yok.  Basketbol çalışmak var; Kar, yağmur, sıcak, soğuk yok. Basketbol çalışmak var.
Kulüp müsabakalarını Çanakkale’ de oynadıkları için salon derdi de yok. Basketbol çalışmak var. İmkansızlıklar çok ama Basketbol sevgisi  hayatlarının bir parçası oluvermiş, bu küçük kızların büyük kalplerinde.
Öğretmenleri Semih`le başarıyı, başarısızlığı paylaşmışlar günlerce, aylarca, yıllarca; ama ortak sevdaları hep Basketbol.
Biliyor musunuz,  onların tek eksikliklerini ve isteklerini... Başarılar geliyor geliyor geliyor ama Karabiga’da Spor Salonu yok.
Daha büyük başarılar getirmek istiyorlar Karabiga`ya ilkleri yazdırmak istiyorlar..
Gülmek, sevinmek hakları bu miniklerin…
Karabiga`ya spora destek olan İçdaş ve Doğtaş bir salon yapımı için el atsalar....
Siyasilerimizin de destekleri ile bir tesis kazandırsalar..
İlçelerimizde salon olarak açığımız yok.
Şimdi sırada 14 -18 Mayıs 2012 tarihlerinde İçel’de Türkiye Şampiyonası var.
İnanıyoruz ki,  Karabiga Mustafa Kemal İ.Ö.O. burada da başarılı olacak.
Bu öykünün içinde tabii ki veli desteği beldenin her kesimi başarıyı ve başarısızlığı paylaşacak…. Tebrikler Semih Öğretmen, Karabiga’ya  böyle güzellikleri yaşattığın için..
Onları hiç yalnız bırakmayan, desteklerini eksik etmeyen, Adana da yanlarında olan Sayın Belediye Başkanı Muzaffer Karataş ve eşi Emine Karataş, velilerden Sayın Saniye Yeşil hanımefendiye de teşekkür etmeyi unutmayalım.
Çanakkale Basketbol ailesi olarak onları kutluyor ve candan destekliyoruz.
Başarılar Semih Öğretmenim ve kalpleri büyük, yaşları küçük olan sporcularımıza Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diliyoruz.
 
Murat Firidinoğlu
Çanakkale Basketbol İl Temsilcisi
Paylaş