havadurum

Karabiga İçdaş giderayak açıldı; 2-1

Bu sezon BAL’da yer alan ve düşmesi kesinleşen Karabiga İçdaşspor son deplasman maçında Salihli Belediyespor`u Onur Küçük ve Erdem Erel`in golleriyle 2-1 yendi...

358
Karabiga İçdaşspor, Salihli Belediyespor karşısında ilk yarıyı Onur Küçük’ün 10. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarının henüz 50. dakikasında Salihli Belediyespor`da Özgür Polat skora dengeyi getiren golü attı 1-1. Ancak, Karabiga İçdaşspor, 90+5. dakikada Erdem Erel ile bulduğu golle maçı 2-1 kazanmayı başardı.
 
Bölgesel Amatör Ligde 16 maçta 3 puan alabilen Karabiga İçdaşspor, son 3 haftada 6 puan toplamayı başardı. Ligin 18. haftasında Balıkesir Belediyespor`a yenilerek ligden düşmeyi garantileyen Karabiga İçdaşspor bu karşılaşmadan sonra iki maç kazandı. Ligin ilk yarısında sergilediği performansla ilk ikinin en büyük adaylarından olan Salihli Belediyespor, ligin ikinci yarısında oldukça kötü bir performans sergiledi. Son hafta maç yapmayacak olan Çiğli Belediyespor, bu hafta Manisa Belediyespor maçı ile BAL 10. Grup`ta maçlarını tamamladı. Çiğli Belediyespor, Manisa Belediyespor`a    1-0 yenilmesine rağmen 47 puanla gruptaki liderliğini garantileyerek 3. Lig yolunda play-off maçlarını oynamaya hak kazandı. Ayvalıkgücü Belediyespor ile play-off`a katılma mücadelesi veren Manisa Belediyespor lideri yenerek umutlarını son haftaya taşıdı.
 
Bozcaadaspor kayıp
Statü gereği Bölgesel Amatör Ligde kalmayı haftalar öncesi garantileyen Bozcaadaspor sahasında oynadığı maçta Y.Bornovaspor’a 4-1 mağlup oldu. Prestij mücadelesi veren Bozcaadaspor beklenen oyunu sergileyemedi ve sahadan 3 farklı skorla yenik ayrıldı.
Paylaş