havadurum

Karabiga güldü - Y.Çanspor üzüldü

Bölgesel Amatör Ligin Çanakkale takımları maratonun ikinci haftasında 1 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı

691
 
 
Çanakkale temsilcilerinin de mücadele verdiği Bölgesel Amatör Ligin (BAL) 8. grubunda 2.hafta maçları tamam-landı. Karabiga Belediye Gençlikspor deplasmanda Aydın İncirliova Belediyespor`u 2-1 mağlup ederken, çok kıymetli bir dış saha galibiyetine imza attı. Ligdeki ilk puanlarını aldı. Karabiga ekibinin golleri 46 ve 55. dakikalarda Cüneyt Aytürk`ten geldi. Ev sahibi takımın tek sayısını 3.dakikada Hüseyin Çağıran kaydetti.
 
İkinci haftanın diğer müsabakası Çan İbrahim Bodur Stadı`nda Yeni Çanspor ile Manisa Büyükşehir Bele-diyespor arasında oynandı. Konuk ekip 14. dakikada Süleyman`ın (P), 45`de de Samet`in attığı gollerle karşılaşmayı 2-0 kazandı. Maçın 14. dakikasında Yeni Çansporlu Christian Pierre gördüğü direkt kırmızı kartın ardından oyun dışı kaldı. Y.Çanspor sahada 76 dakika 10 kişi ile mücadele verdi.
 
İlk 2 haftada alınan sonuç ların ardından, 2 maçını da deplas-manda yapan Karabiga Belediye Gençlikspor 3 puan toplarken, ev sahibi olmanın avantajını değerlendiremeyen Yeni Çanspor puansız kaldı. Bölgesel Amatör Ligin 3. hafta maçları 28 Eylül 2014 pazar günü saat 15.00`de oynanacak. Bu tarihte Karabiga Belediye Gençlikspor Balıkesir Bş.Bld.spor`u ağırlayacak. Yeni Çanspor aynı gün ve saatte Didim Belediyespor deplasmanına gidecek.
Paylaş