havadurum

Kale Gönüllüleri, depremden etkilenen engelli çocuklar için koştu

Cumhuriyet’in 100’üncü yılında, 100 Kale Gönüllüsü, İstanbul Maratonu’nda depremden etkilenmiş Celebral Palsy’li bebek ve çocuklar için adımlarını attı.

918

Kale Grubu Kurumsal Koşu Takımı, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. 100 Kale Gönüllüsü, İstanbul Maratonu’nda depremden etkilenen engelli çocuklar için koşarak onlara umut oldu.

Depremden etkilenen engelli çocuklara destek

Kaleseramik Vakfı ve Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı ile yapılan iş birliği ile depremden etkilenen engelli çocukların ihtiyaç duydukları malzeme desteği, rehabilitasyon ve özel eğitim hizmetlerine ulaşmalarını sağlamak için İstanbul Maratonu’nda yerlerini aldılar. Asya’dan Avrupa’ya geçerken adımlarını depremden etkilenen engelli çocuklar için atan 100 Kale Gönüllüsü, Celebral Palsy’li bebek ve çocuklara destek oldu.

Cumhuriyet’in 100’üncü yılında 100 Kale Gönüllüsü

Kale Grubu Kurumsal Koşu Takımı, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında 100 Kale Gönüllüsü ile bu yıl adımlarını depremden etkilenmiş Celebral Palsy’li bebek ve çocuklar için attı. Kale Grubu, bu proje ile hem Cumhuriyet’in kuruluş yıl dönümünü kutladı hem de depremden etkilenen engelli çocuklara umut ışığı oldu.(Şerife Turhanlı)

Paylaş