Kadın girişimcilere Assos Yerel Eylem Grubu'ndan destek

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın katkılarıyla kurulan Assos Yerel Eylem Grubu Derneği, yerel kadın kooperatiflerine makine ve ekipman desteği sağlamaya devam ediyor.

947

Ayvacık’ta tarımsal ve ekonomik kalkınmayı desteklemek amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı'nın katkılarıyla kurulan Assos Yerel Eylem Grubu Derneği, yerel kadın kooperatiflerine ihtiyaçları doğrultusunda makine ve ekipman desteği sağlamaya devam ediyor.

Ayvacık Assos Yerel Eylem Grubu Dernek Başkanı Hasan Fehmi Arıkan yapılan destek ile ilgli bir açıklama yaptı. Arıkan; "Ayvacık Assos Yerel Eylem Grubu Yerel odaklı kalkınma projesi kapsamında desteklerini sürdürüyor. Bölgemize her alanda hizmet vermeyi hedefleyen YEG bu sefer Baharlar Köyü Kazdağları Doğal Ürünler Kadın Girişimi Üretim ve işletme Kooperatifine Salca yapma makinesi, sebze kurutma makinesi ve ürünleri etiketlemek için konseve etiket makinasını hiç bir ücret alınmadan tamamı teşvik amaçlı bedelsiz olarak Kazdağları Doğal Ürünler Kadın Girişimi'ne teslim ettik. Katkı sağlamak amacıyla Baharlar Köyümüze hayırlı olsun. Desteklerimiz tüm hızıyla devam edecektir" ifadesine yer verildi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş