havadurum

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince merkez ve 2 ilçede uyuşturucu madde imal ve ticareti yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.

925

Çanakkale, Lapseki ve Ayvacık ilçelerinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapanlara yönelik operasyon düzenleyen Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 8 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyonda, araçlar ve ikametlerde narkotik köpeği ile yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

Operasyon, il dışından kente getirilen uyuşturucu maddelerin satılmasını engellemek ve zehir tacirlerinin yakalanması için başlatıldı. 17 GK 743 ve 35 EF 265 plakalı araçlar ile şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda 11 gram metamfetamin, bin 565 gram esrar maddesi, 3 uyuşturucu madde kullanma aparatı, öğütücü, 12 sentetik hap, hassas terazi, tabanca, 48 tabanca fişeği, 2 av tüfeği kartuşu bulundu.

Gözaltına alınan şüphelilerin isimleri S.F., H.A.P., H.A., E.Ö., E.G., S.K., Ö.Ö. ve yabancı uyruklu S.E. olarak açıklandı. Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

(İHA)
Paylaş