havadurum

Jandarma, Ayvacık’ta 22 Düzensiz Göçmen ve 2 Organizatörü Yakaladı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde jandarma ekipleri, 22 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen ile onları taşıyan 2 organizatör şüphelisini yakaladı. Göçmenler, Ayvacık Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi. Olayda kullanılan araçlar ise yed-i emin otoparkına çekildi.

858

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde jandarma ekipleri, 22 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen ile onları taşıyan 2 organizatör şüphelisini yakaladı. Göçmenler, Ayvacık Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.

Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Göçmen Kaçakçılığı ile mücadele kapsamında, Ayvacık ilçesi Büyükhusun Altı Behram yolunda bir operasyon düzenledi. Operasyonda, M.E. isimli şahsın kullandığı 16 HAK 77 plakalı araç ile E.Ö. isimli şahsın kullanmış olduğu 14 BP 495 plakalı araç durduruldu.

Araçlarda 22 Afganistan Uyruklu Göçmen

Araçlarda yapılan aramada, 10’u erkek, 5’i kadın ve 7’si çocuk olmak üzere 22 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen ile 2 organizatör şüphelisi bulundu. Göçmenler, Ayvacık Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edilirken, organizatör şüphelileri ise gözaltına alındı. Olayda kullanılan araçlar ise yed-i emin otoparkına çekildi.

(İHA)

Paylaş