havadurum

İYİ Partili Kunt, Motosiklet Tutkunlarıyla Buluştu

İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt, Freeriders Çanakkale Motosiklet Grubu Üyeleriyle Görüştü

898

İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt, motosiklet kültürü ve topluluğu açısından önemli bir potansiyele sahip olan Çanakkale’de, motosiklet tutkunlarıyla bir araya geldi. Freeriders Çanakkale Motosiklet Grubu üyeleriyle görüşen Kunt, motosiklet sürücülerinin ihtiyaç ve beklentilerini dinledi.

Motosiklet Sürücülerinin İhtiyaçlarına Çözüm Üretecek Projeler

Kunt, bu buluşmanın motosiklet sürücülerinin ihtiyaçlarına çözüm üretebilmek adına oldukça verimli olduğunu belirtti. Motosiklet tutkunlarının kentteki sorunlarına dikkat çeken Kunt, bu konuda yapılacak olası projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Kunt, “Çanakkale, motosiklet kültürü ve topluluğu açısından önemli bir potansiyele sahip. Bugün burada Freeriders Çanakkale Motosiklet Grubu üyeleriyle bir araya gelerek, motosiklet tutkunlarının beklenti ve taleplerini dinledim. Bu buluşma, motosiklet sürücülerinin ihtiyaçlarına çözüm üretebilmek adına oldukça verimli oldu” dedi.

Freeriders Çanakkale Motosiklet Grubu Üyeleri, Kunt’a Teşekkür Etti

Freeriders Çanakkale Motosiklet Grubu üyeleri ise, Burak Kunt’a kendilerini dinlediği ve destek verdiği için teşekkür etti.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş