"İyi Bak Dünyana" mesajı verildi

Kaleseramik, sektörün dünyadaki en önemli buluşma noktası olarak kabul edilen Cersaie Fuarı'nda, Paola Cesaretti tarafından hazırlanan stant tasarımıyla iki ödülün sahibi oldu.

986
Kaleseramik, tasarım dünyasının en önemli yarışmalarından kabul edilen Red Dot Design Award'dan ikinci kez ödülle döndü. Kaleseramik'in ünlü İtalyan mimar Paolo Cesaretti tarafından yüzde 100 geri dönüştürülebilir malzemelerin kullanımıyla tasarlanan 2022 Cersaie stant tasarımı ile "Red Dot Award: Brands & Communication Design 2023" ödülüne layık görüldü.

"İyi Bak Dünyana" mesajı verildi

Cersaie Fuarı'na, güçlü markalarının sürdürülebilir ürün ve tasarımları ile yer alan Kaleseramik hem ürünleri hem verdiği "İyi Bak Dünyana" mesajı hem de ünlü İtalyan mimar Paolo Cesaretti'nin mesajın ruhuna uygun yüzde 100 geri dönüştürülebilir malzemelerden tasarladığı standı ile ilgi odağı olmuştu.

Fark yaratan standı ile büyük ilgi gördü

Kaleseramik, 2019 yılındaki sonsuzluk sarmalı içinde mükemmelliğe ve dayanıklılığa çağrı yapan Cersaie stant tasarımı ile 2020 yılında da aynı ödülü kazanmıştı. Kaleseramik, ünlü İtalyan mimar Paolo Cesaretti tarafından yüzde 100 geri dönüştürülebilir malzemelerin kullanımıyla tasarlanan 400 metrekarelik standında; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo, T-One ve Edilcuoghi Edilgres markalarının en yeni ürün ve koleksiyonlarını "İyi Bak Dünyana" konsepti ile tüketici ve profesyonellerin beğenisine sunmuştu. Dünyanın önde gelen seramik üreticilerinin, tüketici ve profesyonellerle bir araya geldiği Cersaie Fuarı'nda, Türkiye'nin lider seramik karo üreticisi Kaleseramik de sürdürülebilirlik temalı mesajı, ürünleri ve standı ile katılımcılara ilham verici bir deneyim sundu. Cersaie 2022 kapsamında, tüm dünyaya Kale Grubu'nun sürdürülebilir bir dünya temelinde başlattığı "İyi Bak Dünyana" mesajını veren Kaleseramik, aynı zamanda yaşam alanlarını yeniden şekillendiren ürünleri ve fark yaratan standı ile büyük ilgi görmüştü.

En ince porselen seramik olan Kalesinterflex kullanıldı

Ünlü İtalyan mimarın tasarladığı stantta, sürdürülebilirlik teması doğrultusunda Kalebodur'un sektöre kazandırdığı çevreye karşı duyarlı bir teknolojik ürün olan ve aynı zamanda Türkiye'de üretilen en büyük, en ince porselen seramik olan Kalesinterflex kullanıldı. Dünyanın farklı ülkelerinde birçok prestijli projenin tercihi olan Kalesinterflex, enerji tüketimi 3 kat, elektrik tüketimi ise 4 kat daha düşük olmasının yanında çevreye yaydığı karbon emisyonu, geleneksel seramik üretimine göre bin kat daha az olması ile öne çıkıyor.
(Atilla Akın)
Paylaş