İstiklal Marşı’nın kıtasını sualtı dünyasına taşıdılar

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 104. yılı dolayısıyla eş zamanlı dalış etkinlikleri düzenledi. Etkinlikte, BANÜ-SAS öğrencileri Türk Bayrağı ile dalış yaparak İstiklal Marşı’nın on kıtasını temsil eden görselleri su altına taşıdı.

672

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 104. yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Üniversitenin Su Altı Sporları Topluluğu (BANÜ-SAS) tarafından gerçekleştirilen dalış etkinliği, Spor Bilimleri Fakültesi ve Edincik’te bulunan Denizcilik Fakültesi Eğitim ve Uygulama Yerleşkesi’nde eş zamanlı olarak yapıldı.

Rektör Yardımcısı ve protokol katıldı

Spor Bilimleri Fakültesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda düzenlenen etkinliğe, üniversitenin üst düzey yöneticileri katıldı. Etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ebru Mutlu Kaya, Genel Sekreter Cihangir Boz, Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celil Aydın, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Eseceli, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Hacıcaferoğlu ve diğer akademik yöneticiler katılım sağladı.

Dalışla istiklal Marşı’na saygı

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı. BANÜ-SAS öğrencileri, İstiklal Marşı’nın on kıtasını temsil eden görselleri, protokol üyelerinden alarak dalış yaptıkları alanda Türk Bayrağı ile birlikte açtılar. Etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu ve katılımcılar, anı fotoğrafları çektirdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş