İşletmede Mesleki Eğitim Programı için imzalar atıldı

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) arasında öğrencilere gerçek bir mesleki deneyim kazandırılması amacıyla düzenlenen “İşletmede Mesleki Eğitim Programı” protokolü imzalandı.

1080

ÇTSO ve ÇOMÜ arasında “İşletmede Mesleki Eğitim Programı” protokolü imzalandı.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde düzenlenen protokol töreninde, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Volkan Temiz ve Berkin Karaca, Genel Sekreter Sema Sandal, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof Dr. Levent Dalyancı, Rektör Yardımcısı Prof Dr. Evren Karayel Gökkaya, Öğretim Görevlisi Dr. Savaş Gürdal, Genel Sekreter Oğuz Ünal, Genel Sekreter Yardımcısı Öğretim Görevlisi Dr. Tanju Güdük hazır bulundu.

ÇOMÜ ile hazırlanan protokol hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile "İşletmede Mesleki Eğitim Programı" kapsamında önemli bir protokole imza attık. Bu protokol, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencilerinin öğrenim gördüğü alanlarıyla ilgili teknolojik açıdan beceri ve deneyim kazanmasına katkı sağlamak amacıyla Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası kapsamında faaliyet gösteren Üyelerimiz ile planlı faaliyetlerde bulunmasına olanak sağlayıp Çanakkale'nin eğitim ve iş dünyası arasında güçlü bir köprü kuracaktır. Bu program staj programlarının çok ötesinde öğrencilere gerçek anlamda bir mesleki eğitim ve deneyim kazandıracaktır. İşletmede Mesleki Eğitim Programına katkı sağlamak üzere imzalanan protokol için desteklerini esirgemeyen ÇOMÜ Rektörümüz Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş