İşbirlikleri görüşüldü

682
Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, misafirlerini ağırlıyor. Son olarak, Kolin Hotel Genel Müdürü Halil Ertan ile Kolin Otel Müşteri İlişkileri Sorumlusu Mehtap Kıran, Çanakkale Ticaret Borsası İlkokulu Müdürü Seçil Açar Cesur, TKDK Çanakkale İl Koordinatörü Hasan İskender, Proje Yönetimi Uzmanı Semih Oruç, Yerinde Kontrol Uzmanı Ahmet Deniz ile Ödeme Birim Başkanı Ahmet Uçar, QNB Finansbank Müdürü Nadir Orhan, Başkan Denizi ziyaret etti. 2023 yılına ilişkin beklenti ve öngörüler üzerinde duruldu.
 
"Tarım ve turizmin sinerji halinde sürdürülmesi için destek sağlıyoruz"
Kolin Hotel Yetkilileri hayırlı olsun temennilerinde bulunarak, Başkan Deniz`e yeni görevinde başarılar dilediler. Başkan Deniz "Çanakkale Ticaret Borsası Yöneticileri olarak bizler, tarım ve turizmin sinerji halinde sürdürülmesi için ilimiz adına gerçekleştirilen çalışmalara destek sağlamaktayız. Kolin Hotel Genel Müdürü Halil Ertan ve Mehtap Kıran`a nazik ziyaretleri için Yönetim Kurulum adına çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum "ifadelerini kullandı.
"Memleketin öncelikli meselesinin eğitim olduğuna inanıyoruz"
Başkan Deniz, Çanakkale Ticaret Borsası İlkokulu Müdürü Seçil Açar Cesur`dan Çanakkale Ticaret Borsası ilkokulunun genel durumu ve yürüttükleri projeler ile ilgili bilgiler aldı. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, Okul Müdürü Seçil Açar Cesur, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetimini yeni dönem için tebrik etti ve başarı dileklerinde bulundu. Deniz, "Nazik ziyaretleri için Çanakkale Ticaret Borsası ilkokulu Müdürümüz Seçil hanıma teşekkür ediyorum. Ticaret Borsası olarak memleketin öncelikli meselesinin eğitim olduğuna inanıyor, bu vizyonla hareket ediyoruz. Çanakkale Ticaret Borsası İlkokulumuzun başarıları bizleri son derece mutlu etmekte. Öğrencilerimizin başarılı çalışmalarının devamını diliyor, başta Okul Müdürümüz olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve okul aile birliği üyelerine teşekkür ediyorum" diye belirtti.
TKDK Hibe ve destek programları görüşüldü
TKDK yetkililerinin hayırlı olsun ziyaretinde İl Koordinatörü Hasan İskender, ÇTB ve üyeleriyle işbirliğinin artırılarak devam etmesini dilediler. İskender, kurumlar arası işbirliğinin önemine vurgu yaparak, açılacak proje çağrılarında Borsa üyelerinin daha fazla yararlandırılması için işbirliğinin sürdürülmesi temennisinde bulundu. ÇTB Başkanı Deniz, "Şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin kalkınması; üretim, istihdam ve ihracatın artırılması için İlimizde yürütülen projeler çok önemli. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumumuzda İlimizde yer alan firmalarımıza önemli projeler yürütmektedirler. Bizler de Ticaret Borsası olarak, paydaşımız olan TKDK ile güzel işbirlikleri içerisindeyiz. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. Gerçekleşen ziyarette; Çanakkale`nin ticari ve ekonomik konularının yanı sıra TKDK Hibe ve destek programlarının detayları konuşuldu.
Fikir alışverişinde bulunuldu
QNB Finansbank Müdürü Nadir Orhan`ın, Borsa Yönetimini tebrik etmek ve genel konularda fikir alışverişinde bulunmak üzere gerçekleştirdiği ziyarete; iş insanı Nurkan Şanda ve TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Mücahit Esin`de katıldı. Ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Deniz kurumlar arası işbirliğinin şehir için önemine değinerek, nazik ziyaretleri nedeniyle QNB Finansbank Müdürümüz kıymetli kardeşim Nadir beye, Nurkan kardeşime ve Genç Girişimciler Kurulu üyemiz Mücahit kardeşime ve çok teşekkür ediyorum" diye belirtti. Ziyarette 2022 yılına yönelik genel değerlendirmelerde bulunarak 2023 yılına ilişkin beklenti ve öngörüler üzerinde duruldu.
(Atilla Akın)
Paylaş